Esddi Verrekijker Voor Volwassenen - FMC-Lens Met Smartphone-Adapter - Binoculars 10x42 HD Verrekijker - Nachtzicht Bij Weinig Licht - Kan Worden Gebruikt 0p Vogels Kijken en Jagen en Sportevenementen Reizen Avontuur en Concerten - Zwart
Esddi Verrekijker Voor Volwassenen – FMC-Lens Met Smartphone-Adapter – Binoculars 10×42 HD Verrekijker – Nachtzicht Bij Weinig Licht – Kan Worden Gebruikt 0p Vogels Kijken en Jagen en Sportevenementen Reizen Avontuur en Concerten – Zwart

Esddi Verrekijker Voor Volwassenen – FMC-Lens Met Smartphone-Adapter – Binoculars 10×42 HD Verrekijker – Nachtzicht Bij Weinig Licht – Kan Worden Gebruikt 0p Vogels Kijken en Jagen en Sportevenementen Reizen Avontuur en Concerten – Zwart

24,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Krachtig En Breed Gezichtsveld – 10X42 krachtige vergroting en 87 m/1000 m groot gezichtsveld. Geweldig als cadeau voor familie en vrienden.
Premium BK7-prisma En Meerlaagse Gecoate Optica – Volledig meerlaagse lenzen voor helderder zicht. Perfect voor vogels kijken, jagen, sportevenementen, concerten en natuurobservatie in de buitenlucht.
Verstelbare Oogbreedte En Dubbele Focus – Verschillende oogbreedtes maken ze geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Gebruik eenvoudig het centrale scherpstelwiel en de dioptrie-instelring om scherp te stellen op uw doelen. En de verrekijker kan de rubberen oculairs naar beneden trekken en de brildrager passen.
Waterdicht, Mistbestendig En Antisliphandgreep – Voorkomt dat vocht, stof en vuil in de verrekijker komen – ontworpen voor dagelijks gebruik en de meeste buitenomgevingen. Bovendien kan het externe antislip rubberen pantser schokken absorberen en tegelijkertijd een stevige grip bieden.
Wordt Geleverd Met Een Smartphone-Adapter – Smartphone-adapter compatibel met alle merken smartphones. Deze verrekijker kan ook worden gebruikt met een statief (niet inbegrepen). Het is handig om prachtige foto’s te maken en te delen met je vrienden. We bieden levenslange gratis technische ondersteuning.
Professionele verrekijker
Verken de afstand, breng de wereld dichterbij. Zie de schoonheid van de natuur en maak prachtige foto’s en video’s om het geluk te delen met je familie en vrienden.
De BC100 verrekijker omvat:
> Smartphone-adapter: leg schoonheid vast en deel vreugde
> Nekband: compact en gemakkelijk mee te nemen als u onderweg bent
> Draagtas: om uw verrekijker veilig op te bergen wanneer u reist
> Beschermende oculair- en lensafdekkingen: beschermt tegen ongewenste krassen en krassen
> Gebruikershandleiding: helpt u zich te concentreren en gemakkelijk te gebruiken
Specificaties:
Vergroting: 10 keer
Type oogschelp: draaibaar
Gezichtsveld: 112m / 1000m
Kijkhoek: 5,6 °
Scherpstellen: Centraal en rechter oog handwiel (Let op: er zit geen instelring op het linker oculair.)
Lenscoating: volledig gecoat
Foto’s maken en delen
Deze verrekijker wordt geleverd met een stijlvolle smartphone-adapter. Hij kan ook op een statief worden gemonteerd. (niet bij de levering inbegrepen). Leg schoonheid in de verre wereld vast om te delen met je familie en vrienden.
Makkelijk scherp te stellen
1. Sluit uw rechteroog en kijk met uw linkeroog naar een object door aan het middelste focuswiel te draaien totdat het beeld scherp en helder is.
2. Open uw rechteroog en sluit uw linkeroog. Draai het rechter oculair totdat het beoogde object scherp en helder is.
3. Beide ogen zijn nu scherpgesteld. Het enige dat u hoeft te doen, is het middelste focuswiel gebruiken om op andere objecten scherp te stellen.