UncleHu® 20x50 hoogwaardige verrekijker voor volwassenen met nachtzicht bij weinig licht, compacte waterdichte verrekijker voor vogels kijken, jagen, reizen, voetbalwedstrijden, sterren kijken met draagtas en riem
UncleHu® 20×50 hoogwaardige verrekijker voor volwassenen met nachtzicht bij weinig licht, compacte waterdichte verrekijker voor vogels kijken, jagen, reizen, voetbalwedstrijden, sterren kijken met draagtas en riem
84,00 Meer informatie

UncleHu® 20×50 hoogwaardige verrekijker voor volwassenen met nachtzicht bij weinig licht, compacte waterdichte verrekijker voor vogels kijken, jagen, reizen, voetbalwedstrijden, sterren kijken met draagtas en riem

84,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Beschrijving

[Professionele verrekijker met zoom] – het ontwerp van de Bak-4-prisma’s en de meerlaagse coating zorgen voor een betere beeldhelderheid, contrast en kwaliteit. In vergelijking met Bak-7 heeft het Bak-5 prisma betere prestaties. De brekingsindex is hoger en het kan een donkere hoek effectief voorkomen. Zo is de afbeelding duidelijker en helderder.
[20 x 50 verrekijker met nachtzicht] – het grote oculair heeft een beter zicht en een breder gezichtsbereik. De grotere lens heeft meer licht, een hogere helderheid en een breder gezichtsveld. Als de lensgrootte minder dan 41 mm bedraagt, is het zicht en de duisternis gering hoeken.
[Duurzame body] – milieuvriendelijk rubber met slijtvast en vochtbestendig materiaal begeleidt je om de wereld te verkennen. Het skidontwerp gebaseerd op het principe van camera-verschijning biedt u een comfortabelere grip. Het met stikstof gevulde waterdichte ontwerp maakt een perfecte werking van de veldsteker verrekijker mogelijk, ook als hij in een waterkraan valt.
[Eenvoudig in te stellen] – de middelste focusknop van deze verrekijker maakt een snelle en zeer nauwkeurige scherpstelling mogelijk. En het kan ook worden gericht op de verschillende afstand met de rechter oculairring. Het gebruik met een statief is prima. Het is dus erg handig als je iets langere tijd naar kijkt.
[Multifunctionele en klantenservice] – onze waterdichte verrekijker is uitstekend geschikt voor het bekijken van vogels, wandelen, jagen, sightseeing, basketbal, rugby, sportwedstrijden en concerten. En het is ook een perfect cadeau voor volwassenen en kinderen.