Verrekijker - 10 x 25 - BAK4 Prisma - Full Multi-Coated (FMC) - Compact - voor vogels kijken, jagen, theater - Zwart
Verrekijker – 10 x 25 – BAK4 Prisma – Full Multi-Coated (FMC) – Compact – voor vogels kijken, jagen, theater – Zwart
17,19 Meer informatie

Verrekijker – 10 x 25 – BAK4 Prisma – Full Multi-Coated (FMC) – Compact – voor vogels kijken, jagen, theater – Zwart

17,19

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Beschrijving

Dit is een lichte, kleine verrekijker met hoge resolutie. Dankzij de vergroting van 10 en de optiek met meerdere lagen kunnen we verder, duidelijker en helderder kijken. Perfect voor vogels kijken, wandelen, evenementen en meer activiteiten.
[Pluspunten]
Een vergroting van 10 met een objectieflens van 25 mm zorgt voor een hoge resolutie zonder een van kleur veranderd of wazig beeld. De vergroting van 10 biedt een kijkveld van 362 ft op 1000 m, dus u kunt veel waarnemen zonder hun positie daadwerkelijk aan te passen.
Volledig multi-coated optica zorgen voor een helderder beeld en scherpe beelden. Alle glasoppervlakken hebben meerdere coatings, wat resulteert in een lichttransmissie van 96,48% voor heldere, scherpe en contrastrijke beelden en niet-chromatische aberratie. Op basis hiervan biedt deze verrekijker ook nachtzicht bij weinig licht.
Lichtgewicht, kleine, compacte verrekijker. Door het opvouwbare ontwerp en het lichte gewicht van slechts 0,6 pond kunnen ze worden opgevouwen tot handpalmformaat, dus ideaal voor een nog breder scala aan langeafstandsactiviteiten. Je zou willen dat er een verrekijker in je rugzak zat. Met deze betaalbare en compacte verrekijker hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw reizen.
Het ergonomische ontwerp van het rubberen pantser en de stevige grip zorgen voor nauwkeurige scherpstelling en hebben schokbestendige, antislipfuncties terwijl het ontwerp slank en eenvoudig is. De robuuste rubberen oogafstand biedt comfort voor brildragers, evenals een dioptrie-instelring en de riembevestiging.
Verrekijker voor volwassenen en kinderen. Deze verrekijker is volledig competent en kan werken voor vogels kijken, jagen, wandelen, reizen, sportevenementen, theater en concerten. Ook ideale grote geschenken voor kerstcadeaus, vaderdag en jongensmeisjesgeschenken.
[Verpakking]
+ 1 x verrekijker
+ 1 x draagriem
+ 1 x draagtas
+ 1 x reinigingsdoekje
+ 1 x handleiding
[2 years garantie]