E&CT Trading – Duurzaam, betrouwbaar, handig
-Focus met één hand met telefoonadapter
· Samen met een handige telefoonadapter is onze krachtige monoculaire compatibel met iphone Xs/Max,iphone Xr,iphone X, 8/8plus, 7/7plus, 6/6plus, 5/5s, Samsung GALAXY S8/7/6, Edge, Let op, Google Pixels, LG, HTC, Sony en bijna alle andere smartphones op de markt.
Duurzaam en helder FMC BAK4 Prism Dual Focus
· 40×60 monoculaire telescoop is speciaal ontworpen voor alle buitenenthousiasten. Met zijn uitstekende optische systeem – BAK4-prisma en FMC-lens, kunt u gemakkelijk onze compacte monoculaire gebruiken om een helderder en scherper beeld te krijgen zonder enig verlies.
Superieure BAK-4-prisma’s
· BAK-4 prims vertegenwoordigen de hogere brekingsindex, helderdere randen van het gezichtsveld en de ronde vorm van de uittredepupil, wat betekent dat er meer licht naar het gehele gezichtsveld wordt doorgelaten.
Volledig meervoudig gecoate lens
· Vergeleken met andere monoculaire monoculaire met enkelvoudige blauwe coating, hebben FMC-lenzen (verschillende coatings op alle lensoppervlakken) tot doel de beeldhelderheid en helderheid te verbeteren, zodat u het doel duidelijker en helderder kunt zien.