Monoculaire Telescoop Bak 4 prisma – 80 x 100 High Power HD Monoculair – met Smartphone Houder en Statief – Low Night Vision – Waterdichte Monokijker – BAK4 Prisma Monokijker – voor Vogels Kijken/ Wandelen/ Jagen/ Reizen

42,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

80X100 HD Monoculair & High Performance Telescopes –
Een volledige vergroting van 12x en een monoculair met een diameter van een objectlens van 50 mm zorgt voor een helder en helder beeld, geniet van de schoonheid van de afstand, zodat u het beste zicht hebt tijdens uw buitenavonturen. Het is een “ESSENTIËLE MONOCULAIRE TELESCOOP” voor zowel volwassenen als kinderen, perfect voor vogels kijken, jagen, wandelen, kamperen, reizen, enz.
Hogere Defenitie & Low Light Night Vision –
Monoculaire telescoop keurt de nieuwste optische technologie goed en is uitgerust met hoogwaardige BAK-4 prisma en multi-coated lens waardoor onze monoculaire telescoop superieure lichttransmissie en helderheid is en de lichtdoorlatendheid reikt tot 99,9%. Trouwens, onze nachtzicht monoculair heeft nachtzicht op laag lichtniveau, het kan u helpen dingen duidelijk te zien bij weinig licht en u een geweldige kijkervaring bieden.
Single Hand Focus & Comfortabel en Handig –
Krachtige monoculairen (5,7”x 2,1” x 1,7”) is handig om met één hand te gebruiken. Rubberen pantser met strepen verhoogt de wrijving, voorkomt dat het uit je hand glijdt. De monoculaire scoop wordt ook geleverd met handriem. Er is ook een statiefconnector aan de onderkant van monoculair biedt een stabiele weergave bij het aansluiten van een monoculair statief. Houd er rekening mee dat het statief kan worden verlengd, voor stabiliteit raden we u aan het statief tijdens gebruik uit te breiden.
Breed Compatibel met Smartphones & Eenvoudige Installatie –
HD nachtzicht monoculaire telescoop wordt geleverd met een nieuwste snelle uitlijning smartphone houder en hoge kwaliteit statief. De telescoop voor volwassenen is perfect voor iPhone XS Max / XR / XS / X / 8 /8 plus, 11/11 plus, 12/12s plus, Samsung Galaxy S9 / S9 Edge, S8 / S8 Edge, LG en de meeste andere Android-smartphones op de markt. De 80×100 monoculaire telescoop is eenvoudig te installeren en kan u HD-beelden of video bieden om te delen met uw vrienden.
Wat je krijgt: 1 x HD Monoculaire Telescoop, 1 x Telefoonhouder, 1 x Verstelbaar Metalen Statief, 1 x Lens Covers, 1 x Hand Strap, 1 x Doek bag, 1 x reinigingsdoekje en 1 x gebruikershandleiding. Monoculars zijn een geweldig cadeau voor vrouwen, mannen, kinderen en buitensportliefhebbers.