Ga jij er graag op uit in de natuur? Vogels spotten in het bos, wilde dieren op de hei of als aanvullend observatie-apparaat voor jagers. Er zijn een heleboel activiteiten waarbij een verrekijker gewoon reuzehandig is.
Niet alleen in de natuur, maar bijvoorbeeld ook om vanaf een tribune een sportwedstrijd goed te volgen. Deze verrekijker is compact van formaat en kan dus heel gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen.
Dankzij slechts één oculair kunt u het gemakkelijk in een tas of zak stoppen, zodat u het altijd bij u kunt hebben en het altijd op de juiste manier kunt gebruiken.
De lens is gecoat met een antireflectielaag, waardoor de helderheid van het verkregen beeld en het hoge kleurcontrast aanzienlijk worden verbeterd en deze kijker ook in het donker is te gebruiken.
Daarnaast wordt de verrekijker geleverd met een opbergtas, zodat uw verrekijker ten alle tijden wordt beschermd wanneer u hem niet op hebt.
De monoculaire lens is bedekt met rubber en voelt comfortabel aan. Met de draaiknop op het kijkglas van het apparaat is het mogelijk de scherpte aan te passen.
Kenmerken:
✔ Zoom: 30 x 25
✔ Type verrekijker:Monokijker/monocular
✔ Lichtgewicht
✔ Focus: 1000-7000m
✔ Nachtzicht
✔ Vrije Tijd, Reizen, Jacht
Specificaties:
– Afmetingen: 93 x 30 mm
– Kleur: Zwart
– Materialen: Rubber, Plastic
– Gewicht: 56 gram
Pakket omvat:
1 * Monokijker
1 * Lensdoek
1 * Opbergtas