Monokijker Verrekijker 12×50 – Monoculair met Statief – Vogelkijker Inclusief Handstrap – Vogelsspotten – Zwart

69,90

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ben jij een groot liefhebber van de natuur en wil je alles tot in de details bezichtigen? Of het nou gaat om vogels spotten of het bezichtigen van de natuur, met de monokijker kan je beide in één oogwenk. Dankzij het lichte- en compacte design neem je de kijker eenvoudig overal mee naar toe.
Voordelen Monokijker Inzoomen tot in detail met de hoogwaardige 50mm lens
Licht- en compact design: 350gram
Double coated lens/BAK4 prisma
ABS materiaal met handstrap
Inclusief. statief, telefoonhouder en opbergtas
Monoculaire Verrekijker 12×50 De monoculaire verrekijker is voorzien van een 50mm lens, dankzij de grote lens zorgt het voor een grotere lichtinvalshoek. Daarnaast is het ook nog voorzien van een speciale handstrap om voor extra stabiliteit te zorgen zodat jij de beelden nog scherper in beeld krijgt.
Ook is de monokijker voorzien van ABS materiaal, hierdoor maakt het de kijker beter beschermt tegen water- en stof en natuurlijk tegen vallen en stoten. Doordat het voorzien is van een rubberen afwerking ligt het goed in de hand zonder dat hij wegglijdt zoals bij andere kijkers met kunststof afwerking.
Vogelkijker met Double Coated Lens/BAK4 Prisma De double coated lens ofwel BAK4 prisma genoemd zorgt voor een hogere resolutie en helder zicht, omdat er hierdoor zo min mogelijk licht verloren gaat heb je daarom een betere lichtinval, zelfs wanneer het schemert.
Spotting Scope incl. Tafelstatief, Telefoonhouder & Opbergtas Om de spotting scope zo eenvoudig mogelijk bij je te dragen is het voorzien van een slimme opbergtas. Óók aan de vogelspotters hebben we gedacht, daarom is het monoculair geleverd met een (tafel)statief en telefoonhouder om je de mooiste beelden te bezorgen.
Wij zijn zo zeker van onze kwaliteit dat wij 100% niet goed geld terug garantie bieden, niet tevreden? Wij sturen het aankoopbedrag gewoon terug.
Ervaar geweldige beelden. Ontdek de Monokijker van Quzi.