Starmars Monokijker – Verrekijker – 12x-60 – Monoculair met Statief – Vogelkijker – Handstrap – Verrekijker – Vogelsspotten

79,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ben jij een natuurfanaat, of ga je vaak naar sport evenenementen in een groot stadium? Haal vanaf nu jou favoriete objecten of athleten tot in detail dichtbij. De Starmars monoscoop geeft je de optie om alles haarscherp en live te volgen! Door het grote vizier zijn ook bewegende objecten makelijk in beeld te brengen en is het beeld altijd scherp. Het premium design in combinatie met de gecoate lens maakt de Starmars één van de beste monoscopen in haar klasse. De monoscoop is zowel voor beginners als gevorderde.
Voordelen van de Starmars monoscoop:
Inzoomen tot in detail met de 12x-60 vergroting – Door de ruime vergroting kun je objecten tot wel 600 meter dichtbij halen en tot in detail bekijken. Andere monokijkers hebben vaak een vergroting tot 8x, wat ervoor zorgt dat objecten onduidelijk en ver weg blijven.
Licht en compact design – Met een gewicht van 334 gram is de Starmars ideaal voor wandelaars, hikers en iedereen die een klein beetje ruimte over heeft in zijn of haar zak. Ook is de Starmars monokijker makelijk mee te nemen door de bijgeleverde draagtas.
60mm lens – Dit zorgt voor extreem veel lichtinval, wat ervoor zorgt dat de objecten helder in beeld komen.
Water- en stofdicht – Wanneer het regent tijdens het wandelen hoef je je geen zorgen te maken over de monokijker door het regenproef design. Daarnaast gaat deze monokijker erg lang mee, omdat hij ook nog eens stofdicht is. Dit maakt de kijker geschikt voor alle weersomstandigheden en omgevingen.
Double coated lens – De dubbel gecoate lens ( Bak-4 prisma ) zorgt voor een hoge resolutie en helder zicht, zelfs wanneer het schemert!
ABS materiaal – ABS is een duurzaam en sterk materiaal en wordt daarom ook gebruikt voor producten waaraan hoge veiligheidseisen worden gesteld zoals bijvoorbeeld autobumpers of motorhelmen. Hierdoor is deze kijker extreem stevig en is hij valbestendig.
Inhoud van de verpakking:
Smartphonehouder
Tripod
Handstrap
Opbergtas
Poetsdoekje
Lenzenkappen
Gebruiksaanwijzing
Ergonomisch ontwerp en nauwkeurige bediening Met één hand snel en nauwkeurig door de wereld navigeren en direct focussen op wat jij wil. Dat zijn de voordelen van de Starmars monokijker. De kijker is zelfs bij weinig licht te gebruiken door de verbeterde lichttransmissie. Door de 99% doorlaatbaarheid van licht zul je geen waas of andere vreemde filter op je netvlies ervaren. Met de handige handstrap wordt het kijken ook comfortabeler. Jouw hand wordt minder snel moe, en goed gebruik van het draagriempje levert stabielere en duidelijkere beelden op. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van de bijgeleverde tripod. De tripod bied maximale comfor en absolute stabilisatie. De tripod kan makelijk op een tafel worden geplaatst om zo ook zittend objecten te bekijken.
Divers inzetbaar Door het lichte en compacte ontwerp is deze kijker zeer geschikt om mee te nemen naar verschillende locaties. Het bijgeleverde opbergtasje met draagriem maakt het eenvoudig om de monokijker te vervoeren, zowel om je nek als om je schouder. Denk ook aan het gebruik van deze monoculair tijdens bijvoorbeeld racewedstrijden, voetbalwedstrijden, wandeltochten, bergbeklimmingen of het spotten van vogels in de natuur. Dus of je deze monokijker nu binnen, buiten, overdag of ’s nachts wilt gebruiken, te allen tijde heb je scherp beeld en de mogelijkheid om objecten op afstand naar je toe te halen.