Telescoop – 12×50 Zoom – Monoculair – HD Telefoon Camera – Met statief – Telescoop Telefoon Clip – Voor Outdoor Camping Reizen

29,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

1.【12×50 monoculaire met hoge vergroting】De monoculaire biedt een 12x vergroting en een brede lens met een objectiefdiameter van 50 mm, een breed gezichtsveld, zodat u het beste gezichtsveld hebt. Geweldig om te wandelen, bergbeklimmen, vogels kijken, balspelen, landschap bekijken.
2. 【Afbeelding met hoog contrast en resolutie】 Groot BAK-4-prisma en volledige multi-coated lens – Versterkt de belangrijkste functie van de monoculaire en garandeert een uitstekende lichttransmissie en helderheid. Optimaal zicht en heldere beelden met of zonder bril.
3. Universele smartphone-adapter, gebruiksvriendelijk, geschikt voor alle soorten smartphones】Snelle uitlijning, draagbaar en stabiel, geschikt voor alle soorten smartphones, helpt u high-definition foto’s en video’s te maken om te delen met uw vrienden en familie.
4. Waterdicht en anti-condens anti-slip ontwerp】Lichtgewicht spotters hebben een verzegelde O-ring voor volledige waterdichte bescherming. Houd het uit de buurt van vocht, stof en vuil en houd het te allen tijde schoon. Het gestreepte, duurzame rubberen pantser zorgt voor een comfortabele, antislip grip en biedt langdurige buitenste bescherming voor je handen.
5. U krijgt】 1x monoculair, 1x smartphonehouder, 1x statief.