Uniprodo Monoculair – 10 – 30x – 61 m / 1.000 m – BK-7 – Ø 25 mm

55,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Monoculair – 10 – 30x – 61 m / 1.000 m – BK-7 – Ø 25 mm Of je nu jaagt, tijdens sportevenementen, wandelt, in het theater of vogels kijkt, de hoogwaardige monoculaire UNI_MONOCULAR_01 van de telescopen-, verrekijker- en lenzencollectie van Uniprodo is de perfecte metgezel waar je wilt inzoomen op details van ver.
Product hoogtepuntenZoom: 10 – 30x
Lens: Ø 25 mm
Gezichtsveld 1 km: 61 m
Macrofunctie
Incl. accessoires
Of u nu in het stadion of in de bergen bent – bekijk de zakbereik van Uniprodovan dichtbij Deze compacte monoculaire scope fascineert met zijn 10- tot 30-voudige vergroting. Om deze zoomlens te bereiken, verlengt of trekt u eenvoudig de buis van de draagbare telescoop in met een zachte draai aan de scherpstelring. Dankzij de praktische macrofunctie kan de zoommonoculaire ook worden gebruikt op een afstand van minder dan 50 cm, bijvoorbeeld om insecten te observeren. Dankzij de duidelijk gemarkeerde schaal kunt u de afstand tot het object op elk gewenst moment aflezen.
Bij een vergroting van 10x heeft de pocketspotting scope een gezichtsveld van 61 m op een afstand van 1000 m. De lensdiameter van 25 mm garandeert een hoge lichtabsorptie en maakt de beelden helderder. De monoculaire is uitgerust met dakprisma’s met uitstekende brekingseigenschappen voor optimale beelduitlijning. De pocket scope maakt indruk met zijn bijzonder zuivere en bellenvrije BK-7 prismaglas. De meerlaagse gecoate lenzen optimaliseren de lichtinval en produceren een helder, contrastrijk beeld.