Vultus Monokijker Verrekijker – 10×42 – Monoculair met Statief – Vogelkijker Inclusief Handstrap – Verrekijker Vogelsspotten – Monokijker Verrekijker – Vultus Explora

49,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Houd jij ervan om in de natuur te zijn en alles te ontdekken wat de natuur jou te bieden heeft? Haal vanaf nu jou favoriete object tot in detail dichtbij met deze Vultus Locus! Of het nu gaat om het spotten van snel bewegende vogels of het observeren van een grote berg, deze Vultus monokijker biedt het allemaal. Haar compacte design en haar van hoogwaardige gecoate lens maakt deze monokijker ideaal voor iedereen die ervan houdt om de wereld te ontdekken. Maar er zijn nog veel meer voordelen…
Gebruiksvriendelijkheid staat centraal
Niets is zo vervelend dan een object goed in beeld te hebben en hem dan uit het oog te verliezen omdat de kijker niet meewerkt. Wij ervaarde deze problemen en dit is de reden dat onze Vultus Explora op 100% gebruikersgemak is ontwikkeld. De gratis bijgeleverde handstrap in combinatie met het professionele statief zorgen ervoor dat je jouw object niet meer uit het oog hoeft te verliezen. Samen met de soepel bewegende zoomfunctie kun je urenlang kijkplezier ervaren zonder ook maar enige tegenslag.
Andere voordelen:
Inzoomen tot in detail met de 10x vergroting – Door de ruime vergroting kun je objecten tot wel 3000 meter dichtbij halen en tot in detail bekijken. Andere monokijkers hebben vaak een vergroting tot 8x, wat ervoor zorgt dat objecten onduidelijk en ver weg blijven.
Licht en compact design – Met een gewicht van 293 gram is deze Vultus Explora ideaal voor wandelaars, hikers en iedereen die een klein beetje ruimte over heeft in zijn of haar zak.
42mm lens – Dit zorgt voor veel lichtinval, wat ervoor zorgt dat de objecten helder in beeld komen.
Water- en stofdicht – Wanneer het regent tijdens het wandelen hoef je je geen zorgen te maken over de monokijker door haar regenproef design. Daarnaast gaat deze monokijker erg lang mee, omdat hij ook nog eens stofdicht is. Dit maakt hem geschikt voor ieder weer en iedere omgeving.
FMC coated lens – De FMC gecoacte lens zorgt voor een extreem hoge resolutie en helder zicht, zelfs wanneer het schemert!
ABS materiaal – ABS is een duurzaam en sterk materiaal en wordt daarom ook gebruikt voor producten waaraan hoge veiligheidseisen worden gesteld zoals bijvoorbeeld autobumpers of motorhelmen. Hierdoor is deze kijker extreem stevig en is hij valbestendig.
Professioneel statief – Het statief kan 360 graden draaien en tot wel 180 graden kantelen. Hierdoor kan het statief moeiteloos in iedere hoek gezet worden, wat erg fijn is als je bijvoorbeeld bewegende objecten aan het spotten bent of trillingen wilt voorkomen.
Smartphonehouder
Sommige beelden zijn te mooi om slechts één keer te zien of om helemaal voor jezelf te houden. Daarom kan je door middel van de bijgevoegde smartphonehouder foto’s maken van alles dat je ziet. Bevestig de houder aan de monokijker, en je smartphone aan de houder. Geschikt voor zowel Android telefoons als Iphones tot 8,5 centimeter breed. Zo bewaar je elke herinnering en kan je deze altijd met je vrienden delen.
Handstrap
Bevestig de bijgeleverde handstrap eenvoudig aan de Vultus Explora, doe je hand erdoor en geniet van extra stevigheid. De extra stevigheid voorkomt trillingen, omdat vasthouden nu geen enkele moeite meer kost. Daarnaast zorgt deze extra stevigheid ervoor dat je eenvoudig van object naar object kunt gaan doordat scherpstellen geen moeite meer kost.
Inclusief draagtas en nekkoord
De monokijker komt met een stevige draagtas en een comfortabel nekkoord. Zo kun je hem snel inpakken en meenemen! Dit maakt deze monokijker perfect voor reizen en lange wandeltochten. Daarnaast is deze Vultus Explora erg eenvoudig op te bergen, wat hem ideaal maakt om hem bijvoorbeeld in je achterzak te steken.
Garantie
Heb je enige problemen met deze Vutlus Explora, dan lossen wij deze problemen graag samen op. Is de telescoop, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.
Kies vandaag nog voor de kijkers van Vultus en geniet morgen al van het verbreden van jouw horizon!
Vultus. Broaden Your Horizon.