Vultus Monokijker Verrekijker – 7-25×30 – Monoculair met Statief – Vogelkijker Inclusief Handstrap – Verrekijker Vogelsspotten – Monokijker Verrekijker – Vultus Locus

64,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Houd jij ervan om in de natuur te zijn en alles te ontdekken wat de natuur jou te bieden heeft? Haal vanaf nu jou favoriete object tot in detail dichtbij met deze Vultus Locus! Of het nu gaat om het spotten van snel bewegende vogels of het observeren van een grote berg, deze Vultus monokijker biedt het allemaal. Haar design is zon ontworpen dat het ideaal is om te connecten met je telefoon. Zo kun je dat ene verbluffende beeld voor altijd tot in detail terug bekijken. Maar er zijn nog veel meer voordelen…
In- en uitzoomen tot in detail
Deze monokijker heeft een in- en uitzoomfunctie waarmee objecten zowel van dichtbij als van veraf bekeken kunnen worden. Dit is anders dan veel andere monokijkers, waarbij de zoomfunctie vast zit. Deze monokijker kan van 7x tot wel 25x inzoomen en is daarmee geschikt voor iedereen die van verschillende afstanden wil genieten tot wel 1000 meter.
Voordelen:
In- en uitzoomen tot in detail
Licht en compact design – Met een gewicht van 160 gram is deze Vultus Locus extreem licht en erg compact. Ideaal voor wandelaars, hikers en iedereen die een klein beetje ruimte over heeft in zijn of haar zak.
Water- en stofdicht – Wanneer het regent tijdens het wandelen hoef je je geen zorgen te maken over de monokijker door haar waterdichte design. Daarnaast gaat deze monokijker erg lang mee, omdat hij ook nog eens stofdicht is. Dit maakt hem geschikt voor ieder weer en iedere omgeving.
FMC coated lens – De verbeterde FMC gecoacte lens en haar grote prisma zorgen voor een extreem hoge resolutie en veel lichtinval, waardoor de mooiste beelden ervaren worden. Zelfs wanneer het schemert!
ABS materiaal – ABS is een duurzaam en sterk materiaal en wordt daarom ook gebruikt voor producten waaraan hoge veiligheidseisen worden gesteld zoals bijvoorbeeld autobumpers of motorhelmen. Hierdoor is deze kijker extreem stevig en is hij valbestendig.
Professioneel statief – Het statief kan 360 graden draaien en tot wel 180 graden kantelen. Hierdoor kan het statief moeiteloos in iedere hoek gezet worden, wat erg fijn is als je bijvoorbeeld bewegende objecten aan het spotten bent of trillingen wilt voorkomen bij bijvoorbeeld het nemen van een foto.
Stabiel vasthouden – Door haar anti-slip, rubberen vasthoudt stukken ligt deze Vultus Locus erg fijn en comfortabel in de hand, waardoor de meest plezierige kijkervaring ervaren kan worden.
HD Smartphone kijker
Sommige beelden zijn te mooi om slechts één keer te zien of om helemaal voor jezelf te houden. Daarom kan je door middel van de bijgevoegde smartphonehouder foto’s maken van alles dat je ziet. Bevestig de houder aan de monokijker, en je smartphone aan de houder. Geschikt voor zowel Android telefoons als Iphones tot 8,5 centimeter breed. Zo bewaar je elke herinnering en kan je deze altijd met je vrienden delen.
Tip: gebruik de zoomfunctie van je telefoon om tot wel 60x in te zoomen!
Ideaal voor kortere afstanden
Deze Vultus Locus heeft een zoomfunctie waarbij objecten vanaf 1 tot wel 1000m in detail bekeken kunnen worden. Gebruik zoals hierboven benoemd je telefoon om dit meer dan 3500m te maken. Daarnaast staat deze Vultus Locus standaard op de juiste scherpte, waardoor je erg snel en efficiënt objecten kunt spotten en de kans op het mislopen van een snel bewegend object verkleind.
Inclusief draagtas en nekkoord
De monokijker komt met een stevige draagtas en een comfortabel nekkoord. Zo kun je hem snel inpakken en meenemen! Dit maakt deze monokijker perfect voor reizen en lange wandeltochten. Daarnaast is deze Vultus Locus enorm klein te maken, wat hem ideaal maakt om hem bijvoorbeeld in je achterzak te steken.
Garantie
Heb je enige problemen met deze Vutlus Explora, dan lossen wij deze problemen graag samen op. Is de telescoop, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.
Kies vandaag nog voor de kijkers van Vultus en geniet morgen al van het verbreden van jouw horizon!
Vultus. Broaden Your Horizon.