Zoomble® Monokijker met Tripod en Telefoonhouder – 12×50 – Verrekijker Vogelsspotten – Voor Volwassene – Monoculair – Compact

37,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Of je nu gaat vogelspotten in de wildernis, een sportwedstrijd volgt in het stadion of je favoriete artiest van dichtbij kijkt tijdens een concert, jouw mogelijkheden zijn eindeloos met onze monoculair. Door de schemervisie kun je ook wanneer het wat schemert alles haarscherp zien. Met het handige opbergtasje heb je de monokijker altijd bij de hand, zodat je niets meer hoeft te missen.
Jouw voordelen Haarscherp zicht met de 12×50 view
Perfecte schemervisie door het laserlicht
Makkelijk meenemen met opbergtasje en tripod
Geschikt voor vogelaars
Vogelspotten
Voor vogelliefhebbers is deze monokijker een must. Als fervent vogelspotter weet je dat de dieren rond zonsopkomst het actiefst zijn. Door de schemervisie van de monoculair spot je ook in de ochtendschemer je favoriete vogel. Met het gezichtsveld van 6,5° spot je bovendien sneller vliegende vogels en houd je ze makkelijker in beeld.
Hoog kwaliteit BaK-4 glas
De monokijker is uitgerust met BaK-4 glas. Dit luxe glas zorgt door de hogere brekingsindex voor een nog mooier beeld dan het goedkopere BK-7 glas. BaK-4 voorkomt blauwe randen rondom je objecten en zorgt voor het behoud van heldere kleuren, zodat je bijna vergeet dat je door een monoculair kijkt.
Schemervisie
Onze monokijker heeft een FMC coating en een schemergetal van 26. Hierdoor is de monoculair uitermate geschikt wanneer het wat donkerder is. Onmisbaar tijdens een concert of wanneer je in de vroege uurtjes op pad gaat. Het zicht is alleen goed tijdens schemering en niet in het pikdonker. Er zit ook een flashlight en laserlicht op zodat je je omgeving goed kan waarnemen tijdens de tocht.
Lichtgewicht en bedienbaar met 1 hand
Onze monoculair weegt niet veel en is compact. Makkelijk mee te nemen in je broekzak dus. Daarnaast heb je voor het bedienen van de monokijker maar 1 hand nodig en alle functies liggen letterlijk binnen jouw handbereik.
Positioneer je monokijker
Geen zin om de monoculair de hele tijd in je hand te houden? Of kun je je handen niet goed stabiel houden? Bij onze monokijker wordt een tripod meegeleverd, zodat deze problemen niet meer voorkomen bij jou. Eenvoudig te bevestigen en overal neer te zetten. Hierdoor kun je stabiel via je telefoon foto’s nemen en objecten tot wel 12x dichterbij brengen.
Gebruik in alle weersomstandigheden
De monoculair is waterdicht waardoor je hem ook kunt gebruiken op regenachtige en mistige dagen. Daarnaast is hij ook stofdicht, je kunt hem dus gerust meenemen als je op avontuur gaat in de wildernis zonder angst te hebben dat deze het niet meer gaat doen.
Specificaties
Inhoud verpakking: 1x Monokijker, 1x tripod, 1x telefoonhouder, 1x opbergtas, 1x schoonmaakdoekje lens, 1x handleiding, 1x beschermhuls lens
Type: 12×50
Gezichtsveld: 6,5°
Vergroting: 12x
Schemergetal: 47
Lens materiaal: BAK-4
Optische coating: FMC
Oculair diameter: 20mm
Objectief diameter: 50mm
Met onze professionele monokijker verruim je gegarandeerd je blik!