Zoomble® Monokijker PRO met Opbergtas – 13×50 – FMC – Waterdicht – Monoculair – Geschikt voor Volwassene

54,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Of je nu gaat vogelspotten in de wildernis, een sportwedstrijd volgt in het stadion of je favoriete artiest van dichtbij wilt zien tijdens een concert, jouw mogelijkheden zijn eindeloos met deze monoculair PRO. Door de schemervisie kun je ook wanneer het wat schemert in de ochtend of avond alles haarscherp zien. Met het handige opbergtasje heb je de monokijker altijd bij de hand, zodat je niets meer hoeft te missen.
Jouw voordelen
Haarscherp zicht met de 13×50 view
Perfecte schemervisie door hoog schemergetal
Makkelijk meenemen met opbergtasje
Geschikt voor vogelaars
Waarom de monokijker PRO Deze monokijker is steviger dan anderen en heeft daardoor een betere grip. Zo krijg je geen schokkende bewegingen als je een dier of object wilt volgen. Doordat deze ook waterdicht is, kan je in de regen of als je op een boot zit zonder problemen de kijker gebruiken. De grote lens zorgt ervoor dat er meer lichtval binnenkomt. Uitermate geschikt dus bij schemer in de ochtend of avond.
Vogelspotten
Ben jij een vogelliefhebber? Dan is deze monokijker een must. Als vogelspotter weet je dat de dieren rond zonsopkomst het meest actief zijn. Door de schemervisie van de monoculair spot je ook in de ochtendschemer je favoriete vogel. Met het gezichtsveld van 6,5° spot je ook sneller vliegende vogels en houd je ze makkelijker in beeld.
Hoge kwaliteit glas
De monokijker is uitgerust met BK-7 glas. Dit luxe glas zorgt door de hogere brekingsindex voor een nog mooier beeld. BK-7 voorkomt blauwe randen rondom je objecten en zorgt voor het behoud van heldere kleuren, zodat je bijna vergeet dat je door een monoculair kijkt.
Schemervisie
Onze monokijker heeft een FMC-coating en een schemergetal van 26. Hierdoor is de monoculair uitermate geschikt wanneer het wat donkerder is. Onmisbaar tijdens een concert of wanneer je in de vroege uurtjes op pad gaat. Let er wel op dat het zicht alleen goed is tijdens schemering en niet in het pikdonker.
Gebruik in alle weersomstandigheden
De monokijker is waterdicht waardoor je hem ook kunt gebruiken op regenachtige en mistige dagen. Daarnaast is hij ook stofdicht. Je kunt hem dus gerust meenemen als je op avontuur gaat in de wildernis en het weer niet zo goed is.
100% Geld Terug Garantie
Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je tegen een probleem aanloopt of niet tevreden bent met de aankoop, helpen wij jou graag verder. Als je alsnog niet tevreden bent over het product, kun je het kosteloos retourneren binnen 30 dagen en krijg je het aankoopbedrag terug.
Specificaties
Inhoud verpakking: 1x Monokijker, 1x opbergtas, 1x schoonmaakdoekje lens, 1x handleiding, 1x beschermhuls lens
Type: 13×50
Gezichtsveld: 6,5°
Vergroting: 13x
Schemergetal: 26
Optische coating: FMC
Oculair diameter: 20mm
Objectief diameter: 50mm
Bestel de monokijker PRO vandaag en verruim gegarandeerd je blik!