Canon 9526B005 verrekijker Porro II Zwart
Canon 9526B005 verrekijker Porro II Zwart

Canon 9526B005 verrekijker Porro II Zwart

813,79

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Krachtige, draagbare 12x verrekijker met Image Stabilizer, ideaal als je graag reist, vogels spot of naar sport kijkt
Voordelen
– Krachtige, draagbare verrekijker die je 12x dichterbij brengt
– Bijzonder stabiel beeld dankzij de krachtige Optical Image Stabilizer
– Canon’s optische precisie voor een hoge resolutie en de juiste kleuren
– Evenwichtig, rubberen ontwerp voor duurzaamheid en comfort
– Ideaal om vogels te spotten en als je graag reist of sport kijkt
Krachtige, draagbare verrekijker die je 12x dichterbij brengt
Krachtige, draagbare verrekijker die nauwelijks zichtbare objecten in de verte 12x dichterbij brengt met intensiteit en helderheid. Gemakkelijk mee te nemen, waar je ook gaat of staat. Deze verrekijker is ideaal voor reizigers, vogelspotters en sportliefhebbers.
Een bijzonder stabiel beeld dankzij de krachtige Optical Image Stabilizer
De krachtige Optical Image Stabilizer neutraliseert vele verschillende typen trillingen en bewegingen snel en nauwkeurig. Corrigeert zelfs beweging die tijdens het pannen ontstaat als je je onderwerp volgt of bekijkt vanuit een rijdend voertuig. Verbruikt aanzienlijk minder energie en kan maar liefst 9 uur onafgebroken worden gebruikt met één set batterijen.
Optische precisie voor uitstekende weergave met hoge resolutie
Geniet van uitstekende kwaliteit met hoge resolutie en weinig vertekening dankzij Canon’s optische precisie. De optische technologie omvat de Super Spectra-coating uit Canon’s beroemde EF-objectieven en geeft een levendige weergave met uitstekend contrast en nauwkeurige kleuren zonder ongewenste interne reflectie die overstraling en bleke beelden kan veroorzaken.
Prachtige zichthoek in het volledige beeld
Geniet van een prachtige beeldhoek met een helder, vlak beeld zonder vertekening tot in de uiterste randen van het beeld, dankzij de veldvervlakker en het Porro II-prisma-ontwerp. Je ziet zonder enige inspanning de volledige beeldhoek dankzij de grote oogafstand van 14,5 mm, ideaal als je een bril draagt.
Evenwichtig ontwerp voor gebruiksgemak, duurzaamheid en comfort
De verrekijker is ontworpen met het oog op gemak, duurzaamheid en comfort, voelt uitstekend aan en heeft grote rubberen oogschelpen voor prettig, evenwichtig beeld. De handig geplaatste Image Stabilizer-knop en de gebruiksvriendelijke scherpstelring kunnen snel worden bediend met de vingertoppen van beide handen. De dikke, externe en duurzame rubberen coating zorgt voor goede hanteerbaarheid en grip.