National Geographic Verrekijker - 8-24x50 porro - Incl. Variabele Zoom
National Geographic Verrekijker – 8-24×50 porro – Incl. Variabele Zoom

National Geographic Verrekijker – 8-24×50 porro – Incl. Variabele Zoom

692,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Bresser Dachstein ED/APO 20-60×80 Spotting Scope
De nieuwe toplijn van Bresser spotting scopes!
Deze 20 tot 60 x vergrotende spotting scope is in alle opzichten een lust voor het oog! De 80mm grote frontlens is gemaakt van corrigerend ED/APO-glas en is volledig multi gecaot, met verschillende, speciaal door Bresser ontwikkelde, multi coatinglagen. Deze speciale coating zorgt voor een optimale lichttransmissie en natuurgetrouwe, kleurechte weergave met een hoog contrast en ragscherpe beelden.
ED-APO of Fluorite glas kenmerken
ED = Extra-low Dispersion lenzen worden geproduceerd onder een speciaal proces en verminderen het zogenaamde secundaire spectrum tot een minimum. :Apochromatische ED lenzen ofwel fluorite glas zorgt voor een maximale lichttransmissie : van wel 99% dus voor een helderder beeld. Het kontrast is hoog en daardoor zijn de details : zijn nog beter zichtbaar en het geeft een veel scherper beeld dan gewoon glas. Fluorite heeft een kenmerk dat het een ongelooflijk lage dispersie heeft met superachromatische eigenschappen, dus vage kleuren worden volledig :geë:limineerd de zogenaamde kleurschifting wordt met gebruik van deze lenzen bijna volledig geelimineerd. Het gaat bij waarnemingen van bepaalde onderwerpen (b.v. vogels) op grote afstanden vooral om details. Dat is eigenlijk een van de belangrijkste eigenschappen van de APO Dachstein telescoop. Echt een must voor de ware hobbyist!
Scherpstelling
De scherpstelling geschiedt via een uiterst soepel lopende duo scherpstelknop met een groffe scherpstelling en een 1:10 fijnscherpstelling. Het onderwerp kan hierdoor met een fingertouch, haarscherp in beeld worden gebracht. Er kan scherpgesteld worden vanaf 7 meter tot oneindig.
Body
De body is gemaakt van sterk rubberized ABS materiaal.De behuizing is volledig waterdicht en met nitrogeen gas gevuld, waardoor er ook bij regenachtige of vochtige omstandigheden het glas niet van binnenuit beslaat. In het midden van de : body zit een sterke metalen ring met statiefaansluiting. Deze ring kan losgedraaid worden, waardoor de body in elke gewenste “:kijkpositie”: weer vasgezet kan worden, zodat u ook b.v. vanuit de auto een makkelijke inkijk heeft. Dankzij de universele statiefaansluiting kan deze spotting scope op elk camera statief gezet worden. :
Vergroting
Met het traploos instelbare oculair kan de vergroting naar behoefte en variabel van 20x tot 60x ingesteld worden. Dit houdt in dat : bij een vergroting van 60x een onderwerp dat op ongeveer 300 meter afstand staat, gezien wordt als op 5 meter met het blote oog.
Digiscoping
Ze zijn ook geschikt voor digiscoping. Met behulp van de # 49-14910 digitale camera adapter de Luxe kan de digitale camera achter de body geplaatst worden. Bijna elke digitale camera of compacte camcorder kan hiervoor worden gebruikt.
Paraattas
De spotting scope wordt in en fraaie paraattas geleverd, waarmee u direct : en snel de scope in gebruik kunt nemen en tijdens het gebruik ook nog de nodige bescherming biedt.
Algemeen
Spotting scopes met deze specificaties vallen in de hoogste categorie en worden veelal gebruikt door enthousiaste ornithologen, jagers, natuurliefhebbers en vogelspotters. De prijzen van de Bresser Dachstein spotting scopes liggen echter uiterst concurrerend in de markt : en kosten slechts een fractie van vergelijkbare modellen van andere leveranciers.
Dus echt een aanrader… : : een kijker voor het leven!
Leveringsomvang
● Bresser Dachstein ED/APO 20-60×80 Spotting Scope
● Paraattas (tas kan om de scope blijven tijdens het kijken)
● Draagriemen
● Lensbeschermdoppen
● Handleiding
Specificaties
:Artikelnummer
4325000
:Artikelnaam
Dachstein ED/APO 20-60×80
:Optisch design
Porro
Lens
ED/APO Fluorite
:Coating van het optiek
Volledig multi gecoat
:Prisma’:s
BaK-4
:Vergroting
20x-60x
:Objectief lensdiameter
80 mm
:Lichtsterkte
16,00
:Schemergetal
69,28
:Gezichtsveld op 1000 meter afstand
37 m
:Afmetingen
477x110x180 mm
:Totaal gewicht (zonder verpakking)
1950 :gram
:Scherp te stellen vanaf
8 meter
:Waterdicht
Ja
:Garantie
2 jaar