Beschrijving

Steiner Safari Ultrasharp 10×25 Mini Porro Verrekijker
Steiner brengt de beste kwaliteit van hun geprezen Porro watersportkijkers naar zakformaat met de Safari Ultrasharp 10×25 mini porro kijker. Met deze allround verrekijker is Steiner er als eerste in geslaagd om de beste prestaties, gebruiksgemak en stevigheid samen te brengen in een kijker die je gemakkelijk meeneemt op vakantie. De Safari Ultrasharp 10×25 biedt een vergroting van 10x, waarmee je zelfs de kleinste details op afstand kunt spotten! De verrekijker is uitgerust met het Steiner Sports-Auto-Focus systeem, waarmee je altijd meteen een scherp beeld hebt, zonder scherp te hoeven stellen, al vanaf een afstand van 20 meter, tot bijna oneindig ver weg!
Extra compact, maar hoge beeldkwaliteit
Het porro prisma van de Steiner Safari Ultrasharp 10×25 zorgt voor een hoge lichttransmissie en een veel beter beeld dan de traditionele dakkantprisma’s. Dit prisma werd vooralsnog alleen gebruikt in de grotere kijkers. De Safari Ultrasharp 10×25 is daarom uniek in zijn soort, met zijn compacte ontwerp en gewicht van slechts 302 gram. Door de rubberen behuizing is de verrekijker goed vast te houden en glijdt hij niet uit je handen. In combinatie met het lichte gewicht is dit dus de ideale kijker voor langdurig gebruik. De ergoflex eyecups zorgen ervoor dat de kijker fijn op de ogen licht, en ook geschikt is voor brildragers.
Stevige Makrolon behuizing
De Safari Ultrasharp 10×25 is uitgerust met alle aspecten die je van Steiner gewend bent. De behuizing is van Makrolon, waardoor de kijker absoluut schokbestendig is. De rubberen behuizing zorgt er verder voor dat de kijker goed beschermd is. Daarmee heeft deze compacte verrekijker de stevigheid van een grote Navigator of Commander; valbestendig en shockproof! Het ontwerp van de verrekijker heeft geen bewegende onderdelen, waardoor hij nog eens extra stevig is. Uiteraard is de verrekijker waterbestendig, doordat het binnenwerk goed afgesloten is. Een flinke regenbui is dus geen probleem voor de Steiner Safari Ultrasharp 10×25 porroverrekijker!
Steiner Safari: All-round verrekijkers
De Steiner Safari Ultrasharp serie bestaat uit een aantal compacte, stevige verrekijkers voor all-round gebruik. Door hun formaat zijn ze gemakkelijk mee te nemen op vakantie; ideaal wanneer je graag een mooie wandeling door de natuur maakt! Met de Steiner Safari Ultrasharp mini porro kijkers mis je helemaal geen moment meer; altijd klaar voor gebruik en altijd scherp! Professioneel beeld op zakformaat.