Beschrijving

Barska Level HD 10×42 WaterProof verrekijker Deze Barska Level HD 10×42 WaterProof verrekijker heeft een Vergroting van 10x en een objectief 42mm Prisma. Een echte High Definition verrekijker met Close focus tot 2.5 meter. De kijker is gevuld met Argon gas tegen condens protectie. De verrekijker is 100% waterdicht en nevelvrij, Fully Multi-Coated met Twist-up oogschelpen.
Perfect voor de echte outdoor avonturier, hulpverlener of professional Bedoeld voor de vogelaar, fervent outdoor avonturier, hulpverlener of professional. Deze verrekijker is ontworpen met de functies en kwaliteiten die outdoor enthousiastelingen verwachten. De gewichtsverdeling en stabiliteit van deze kijker worden als zeer prettig ervaren. Heldere, scherpe weergave met hoog contrast in alle soorten licht- en weersomstandigheden. De Close focus geeft u een spectaculaire uitzicht vanaf een korte afstand en wordt in evenwicht gehouden bij het grote plaatje.
Meegeleverde accessoires Deze verrekijker van Barska wordt standaard meegeleverd met een draagtas, lensdoppen, nekband en reinigingsdoekje.