Bolture Monoculair Verrekijker – Vogelkijker – Monokijker Verrekijker

74,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

HD zoom monoculair: telescoop 12 x 50 – met hoogwaardig BAK-4 prisma en FMC-lens. Het FMC/objectiefoculair is FBMC, de lichttransmissie bereikt tot 99,5% en biedt meer licht voor het zicht. Geeft je een helder, helderder en kleurrijker zicht tot wel 1000 yards.
Draagbare waterdichte monoculaire telescoop: hoogwaardig rubber, niet gemakkelijk te beschadigen. Waterdicht en licht, de telescoop zelf weegt slechts 500 gram en is gemakkelijk mee te nemen. Wordt geleverd met een zachte tas, die gemakkelijk kan worden ingebracht en gedragen.
Verbeterde draaibare oogschelp en ergonomisch ontwerp: De draaibare oogschelp maakt het gebruik van deze monoculaire zeer comfortabel voor iedereen en vergemakkelijkt enorm het gebruik voor brildragers. Het geribbelde rubber van de monoculaire biedt een antislip grip, schokbestendigheid, stofdichtheid, waterdichtheid, lichtgewicht en comfortabele handtelescoop.
Monoculaire telescoop voor mobiele telefoons: wordt geleverd met een stabiel opwaardeerbaar statief met hoogteverstelling. Monoculaire telescoop voor mobiele telefoons, gemakkelijk te installeren, biedt HD-beelden of video’s die je met je vrienden kunt delen.
Ideaal voor buitenactiviteiten: met een breed scala aan toepassingen, is het een must-have voor buitenliefhebbers en avontuurlijke ontdekkingsreizigers. Een ideaal cadeau voor kinderen en volwassenen. Kan worden gebruikt als een inspirerend cadeau voor kinderen, maar kan ook worden gebruikt voor bergbeklimmen, vogels kijken, wilde dieren, balspelen, jagen, wandelen, kamperen, reizen, wilde dierenobservatie en landschappen.