Bolture Monoculair Verrekijker – Vogelkijker – Monokijker Verrekijker

149,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De hoogwaardige enkele telescoop 10 x 42 is uitgerust met een statiefstang waarmee de telescoop op de houder geplaatst kan worden, en een telefoonclip waarmee je via je mobiele telefoon kunt kijken en fotograferen.
De grootte van de telescoop is geschikt en voelt goed aan. De binnenkant van de behuizing van de telescoop kan rechtstreeks in water worden ondergedompeld door stikstof te vullen, en water kan niet in de binnenkant van de telescoop komen. Anti-condens, vochtbestendig, geschikt voor buitengebruik in ruwe omgevingen.
De lens van de telescoop bestaat uit optisch glas. Het Bak7-prisma bestaat uit een +-1 prisma in het optische systeem om een hoge transmissie en een helder beeld te garanderen. De FMC multi-laag coating heeft een goede beeldvormingseffect. Het laag disperserende anti-reflecterende glas en het lanthanide-materiaal van zeldzame aard verminderen aanzienlijk chromatische aberratie en verbeteren de scherpte.
Het geoptimaliseerde HD lenssysteem zorgt voor extra authenticiteit en neutrale kleuren om de authenticiteit te waarborgen en de visuele ervaring op hetzelfde productniveau te brengen.
Krachtige individuele telescopen, krachtige vergroting bieden het beste uitzicht voor je buitenverkenning. Geschikt voor concerten, buitenreizen, sterrenkijken ’s nachts, jagen, bergbeklimmen, vogels kijken, sportwedstrijden, wilde dieren, kustlandschappen, enz. Het is de favoriete keuze voor buitenliefhebbers en wildernisonderzoekers.