Bolture Monoculair Verrekijker – Vogelkijker – Monokijker Verrekijker

104,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

【Professionele HD Verrekijkers】 Verrekijkers met 12×42 hoge vergroting en een 42 mm groothoeklens, bieden het meest handige en heldere beeld. Met een gezichtsveld van 1000 meter en een 21 mm oculair met groene coating, is dierenobservatie en buitenactiviteiten (zoals bergbeklimmen, wandelen, autorijden, jagen) mogelijk.
【Uitstekende beeldkwaliteit dag en nacht】 BAK4 prisma’s en de multi-laag FMC lenscoating verbeteren de belangrijkste functie van de compacte verrekijkers, die hoogwaardige beelden bieden van ’s ochtends tot ’s avonds in verschillende lichtomstandigheden.
【Grotendeels compatibel met smartphones】 Geleverd met een smartphone-adapter, compatibel met iPhone X, 8plus, 8.7plus, 7, 6, 6s, 6plus, 5, 5s, Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S5, Note, LG, HTC, Sony, enz. Gemakkelijke installatie, deel HD-foto’s of video’s met je vrienden.
【Dubbele focus en nauwkeurige afstelling】 Uitgerust met een scherpstelknop, dioptrierringen, verbeterd oculairontwerp en bijgeleverde lensdoppen, zijn de verrekijkers zeer gebruiksvriendelijk. Draai de oculairs omhoog of omlaag voor snelle aanpassing. Comfortabel kijken voor gebruikers met of zonder bril.
【Waterdicht en klantenservice】 Deze verrekijkers zijn volledig waterdicht en beslaan niet. De behuizing heeft een sterke schokbestendigheid en is duurzaam. Ondersteuning: Als onze producten een probleem hebben, bieden we u een probleemloze vervanging of een volledige terugbetaling aan!