Bolture Monoculair Verrekijker – Vogelkijker – Monokijker Verrekijker

59,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Meervoudige vergroting – de 12-voudige vergroting moet het zichtbereik van het apparaat vergroten en een nauwkeurige beeldobservatie mogelijk maken zonder kwaliteitsverlies. Deze functie heeft geen invloed op de beeldkwaliteit, wat betekent dat het beeld ook bij maximale zoom scherp en helder blijft. De mobiele telefoon verrekijker is een sensationeel apparaat dat het observeren en zien van dingen vergemakkelijkt die met het blote oog niet zichtbaar zijn.
Duurzame behuizing: de behuizing van deze telelens voor mobiele telefoons bestaat uit hoogwaardig kunststof, wat voor een esthetisch uiterlijk en duurzaamheid van het apparaat zorgt. Dit materiaal is zeer duurzaam en bestand tegen beschadigingen, zodat je lang plezier zult hebben. Bovendien geeft de eenvoudige look van de verrekijker een elegante uitstraling. Dankzij het minimalistische design ziet de telescoop er modern uit.
Hoogwaardig materiaal: de in deze mobiele telefoon gebruikte lens bestaat uit uiterst hoogwaardig optisch glas, dat met vele speciale coatings is behandeld. Daardoor behoudt de lens niet alleen de scherpte, maar geeft ook kleuren perfect weer. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker bij het gebruik van de draagbare telescoop geen ongewenste beeldvervorming ervaart.
Eenvoudige installatie: deze telescopische set is een geweldige aanvulling voor liefhebbers van fotografie en vogels. Uitgerust met een monoculair, een telefoonklem en een ministatief garandeert het een eenvoudige installatie en bediening. De telefoonklem is verstelbaar, waardoor hij aan de meeste smartphonemodellen op de markt kan worden aangepast. Nadat je de monoculaire aan je telefoon hebt bevestigd, kun je hem als krachtige verrekijker gebruiken.
Lichtgewicht design – deze praktische verrekijkerset is de perfecte oplossing voor liefhebbers van telefoonfotografie. Hij is niet alleen licht, maar ook compact, zodat hij gemakkelijk te vervoeren en onderweg te gebruiken is. Dankzij de afmetingen van 16 x 5,5 x 16,5 cm kan de set gemakkelijk worden opgeborgen en vervoerd. Je kunt hem probleemloos in een rugzak, tas of tas verstoppen, zodat je hem altijd binnen handbereik hebt