Bolture Monoculair Verrekijker – Vogelkijker – Monokijker Verrekijker

124,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Geavanceerde IPX7 waterdichte en duurzame behuizing: IPX7 met stikstof gevuld en O-ring afgedicht, zodat het 100% waterdicht en condensvrij is tot een meter waterdiepte en variabele temperaturen; de rubberen verstevigende coating en solide metalen frame verbeteren de waterdichte en schokbestendige prestaties; milieuvriendelijk materiaal is niet schadelijk voor de gezondheid van kinderen.
Beelden met hoge resolutie en superieure kleurweergave– Geavanceerde FMC Super Fully multi-coating technologie biedt uitstekende optische helderheid, gecombineerd met grote 50 mm lenzen met anti-reflecterende gecoate look zorgen voor kristalhelder zicht. De 10-30-voudige zoomvergroting geeft je een zicht tot 1000 meter, de perfecte keuze voor alle buitensporten.
Draagbaar ontwerp en eenvoudige bediening: de comfortabele polsband maakt het mogelijk om de monoculaire gemakkelijk mee te nemen en stabiel te houden bij schokken. De gladde voorste scherpstelknop is ontworpen zodat je gemakkelijk met één hand scherp kunt stellen, zodat je snel elk object kunt bekijken en eerdere heldere beelden kunt vastleggen.
Geavanceerd gezichtsveld en helderder zicht – Het 24 mm oculair biedt een comfortabelere kijkervaring, vooral in complexe omgevingen, het 20 mm BAAK4 prisma heeft een superieure lichttransmissie van meer dan 98%, wat zorgt voor helderdere en scheermes-scherpe beelden dan normale prisma’s.
Universele Smartphone-adapter en brede toepasbaarheid– Uitgerust met een adapter die op alle mobiele telefoonmodellen past en gebruikt kan worden met een 1/4 inch standaard statief, kun je gemakkelijk alle mooie beelden vastleggen met de BOSSDUN monoculaire telescoop. Een uitstekende keuze voor het kijken naar vogels, wilde dieren, kamperen, wandelen en allerlei buitenavonturen, zelfs bij concerten en sportevenementen. Onze klantenservice staat 24 uur per dag voor al je behoeften klaar.