Compact 8 x 26 Urikan Lichtgewicht Verrekijker - Waterbestendig Pocket Vogelkijker Antislip Rubber
Compact 8 x 26 Urikan Lichtgewicht Verrekijker – Waterbestendig Pocket Vogelkijker Antislip Rubber

Compact 8 x 26 Urikan Lichtgewicht Verrekijker – Waterbestendig Pocket Vogelkijker Antislip Rubber

99,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Deze lichtgewicht Urikan U-trail 8 X 26 verrekijker is waterbestendig en geeft een extreem helder en duidelijk beeld. Door zijn lichte gewicht is deze kijker ideaal om mee te nemen tijdens het wandelen, op vakantie, op de boot of op de fiets Deze compacte verrekijker is ook zeer geschikt voor sportwedstrijden, concerten en festivals .Al zit of sta je nog zo ver weg, je hoeft met deze topkijker nooit meer iets te missen! Ook is hij ideaal voor sportvissers, jagers en alle andere outdoor liefhebbers. En omdat hij door zijn lichte gewicht gemakkelijk is stil te houden, is deze Urikan verrekijker ook uitermate geschikt om vanuit een rijdende auto of varende boot vogels of ander wild te spotten.
Vergroting: 8 x
Lensdiameter: 26 mm
Lengte: 12 cm
Gewicht: 265 gram
Kleur: Groen
Gezichtsveld: 122 meter op 1.000 meter
Schemergetal: 14,4
Handgreep: Antislip Rubber
Waterbestendig
Geschikt voor brildragers
Inclusief draagtas, draagriem, lensbescherming en reinigingsdoekje
10 jaar garantie
Deze Urikan U-trail 8 X 26 verrekijker is door zijn instelbare focus geschikt voor brildragers. Hij is gemakkelijk op te bergen en wordt geleverd inclusief draagtas met draagriem, lensbescherming en reinigingsdoekje. Inclusief tien jaar fabrieksgarantie.
Door het zogenaamde ‘open brug’ design beschik je met deze verrekijker altijd over voldoende bewegingsvrijheid en is een optische stabiliteit gewaarborgd. Bovendien beschikt deze superhandige verrekijker over een dubbele twist-up lensbescherming. Het handvat is voorzien van duurzaam antisliprubber. Hierdoor ligt deze topkijker altijd vast in de hand, zelfs als het regent!
Urikan
Urikan staat bekend om zijn hoge prijs/kwaliteit verrekijkers, geschikt voor alle buitenactiviteiten. Ze zijn ontworpen voor en door experts voor maximale prestaties.
Urikan verrekijkers zijn sterk, robuust, betrouwbaar en uitermate geschikt voor intensief buitengebruik. Deze kijkers zijn ontworpen om zelfs in de ruwste terreinen en onder de zwaarste weersomstandigheden te blijven presteren.