Compacte Verrekijker met Nachtzicht - Inclusief Nekkoord en Draagtasje - 100x22 - Vogelspotten - Geschikt voor Vogelaars - Volwassenen - Zwart
Compacte Verrekijker met Nachtzicht – Inclusief Nekkoord en Draagtasje – 100×22 – Vogelspotten – Geschikt voor Vogelaars – Volwassenen – Zwart
29,95 Meer informatie

Compacte Verrekijker met Nachtzicht – Inclusief Nekkoord en Draagtasje – 100×22 – Vogelspotten – Geschikt voor Vogelaars – Volwassenen – Zwart

29,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Beschrijving

Of je nu gaat vogelspotten in de wildernis, een sportwedstrijd volgt in het stadion of je favoriete artiest van dichtbij wil zien tijdens een concert, de mogelijkheden zijn eindeloos met deze professionele verrekijker. Door de nachtvisie kun je ook wanneer het wat donkerder is alles haarscherp zien. Met het handige opbergtasje heb je de verrekijker altijd bij de hand, zodat je niks meer hoeft te missen.
Jouw voordelen:
✔ Haarscherp zicht met de 100×22 view
✔ Perfecte nachtvisie door hoog schemergetal
✔ Makkelijk meenemen met nekkoord en opbergtasje
✔ Geschikt voor vogelaars
Vogelspotten
Voor vogelliefhebbers is deze verrekijker een must. Als fervent vogelspotter weet je dat de diertjes rond zonsopkomst het meest actief zijn. Door de nachtvisie van de verrekijker spot je ook in de ochtendschemer je favoriete vogel. Met het gezichtsveld van 7°spot je tevens sneller vliegende vogels en houd je ze makkelijker in beeld.
Hoge kwaliteit BaK-4 glas
De verrekijker is uitgerust met BaK-4 glas. Dit luxe glas zorgt door de hogere brekingsindex voor een nog mooier beeld dan het goedkopere BK-7 glas. BaK-4 voorkomt blauwe randen rondom je objecten en zorgt voor het behoud van heldere kleuren, zodat je bijna vergeet dat je door een verrekijker tuurt.
Nachtvisie
Onze verrekijker heeft een FMC coating en een schemergetal van 47. Hierdoor is de verrekijker uitermate geschikt wanneer het wat donkerder is. Onmisbaar tijdens een concert of wanneer je in de vroege uurtjes op pad gaat.
Lichtgewicht en makkelijk opbergen
Onze professionele verrekijker weegt minder dan de gemiddelde smartphone en wordt geleverd met een nekkoord en een opbergtasje. Zo kun je zelf kiezen of je de verrekijker om je nek draagt of in het opbergtasje. Deze kun je makkelijk bevestigen aan je broek zodat hij altijd binnen handbereik is.
Gebruik in alle weersomstandigheden
De verrekijker is waterdicht waardoor je hem ook kunt gebruiken op regenachtige en mistige dagen. Daarnaast is hij ook stofdicht, je kunt hem dus gerust meenemen als je op avontuur gaat in de wildernis.
Specificaties:
Inhoud verpakking: 1x Telescoop, 1x handleiding, 1x opbergtas, 1x schoonmaakdoekje lens
Afmetingen: 11cm x 5cm x 7cm
Gewicht: 215 gram
Type: 100×22
Gezichtsveld: 7°
Vergroting: 100x
Schemergetal: 47
Lens materiaal: BAK4
Optische coating: FMC
Oculair diameter: 10mm
Objectief diameter: 20mm
Kleur: Zwart
Met onze professionele verrekijker verruim je gegarandeerd je blik!