Digitale Spycam Verrekijker met Camera - 1080p - Spy Camera
Digitale Spycam Verrekijker met Camera – 1080p – Spy Camera
159,95 Meer informatie

Digitale Spycam Verrekijker met Camera – 1080p – Spy Camera

159,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Beschrijving

Waarom deze verrekijker?
✔ Uitstekende kwaliteit
✔ 1920x1080p Film en foto
✔ Werkt voor vele gelegenheden
✔ Dubbele functie: telescoop + camera
Ben je iemand die graag tijd in de natuur rondbrengt, maar soms dingen niet goed ziet? Met een normale verrekijker kun je dit vaak oplossen. Wat je dan alleen niet hebt is dat je kan opnemen wat je ziet. Met dit product is dan opgelost! Met deze verrekijker met camera kun je alles goed zien, en daarna ook nog eens afspelen. Zoom tot wel 12 keer om mooie filmpjes en foto’s te maken. Zo maak je jouw reizen nog beter!
Uitstekende kwaliteit
Stel je bent een liefhebber van paardenraces en de dag van de belangrijkste race. Het paard waarop je gokt wint! Dit is natuurlijk geweldig, en wat helemaal mooi is is dat je hem met de verrekijker kan herleven. De digitale camera in deze verrekijker legt HD-video vast met een resolutie van 1280 x 1080 en heeft de mogelijkheid om dit op te slaan op een SD-kaart die tot 32 GB ondersteunt.
Neem het overal mee naartoe!
Als je van jagen, vissen, vogels kijken, avonturen in de buitenlucht, surveillance houd of het gewoon leuk vindt om naar concerten of sport te kijken, dan kun je dat nu altijd van een afstand doen. Deze verrekijker gaat overal mee naartoe!
100% NIET-GOEDE GELD TERUG GARANTIE
Deze verrekijker met digitale camera wordt gegarandeerd door onze 100% tevredenheidsgarantie. Als je niet volledig tevreden bent met ons product, krijg je gewoon je geld terug bij een retour. Daarnaast is er ook een fabrieksgarantie van één jaar op dit product.
Verpakkingsinhoud:
1x Verrekijker met fotocamera