De DÖRR dakkant verrekijker WildView 8×42 met slechts ongeveer 600 gram gewicht is perfect voor langdurige observatie.
De compacte verrekijker met 8-voudige vergroting is uw ideale metgezel voor de jacht en excursies waarbij u de natuur of dieren wilt observeren.
De robuuste rubberen bekleding geeft ook bij het dragen van handschoenen een goede grip. Snel en stil scherpstellen aan beide kanten met centraal scherpstelwiel .
Met de dioptrie-instelling stelt u de verrekijker in op uw gezichtsvermogen, of u nu een bril draagt of niet. De opklapbare oogschelpenvoor brildragers zorgen voor dezelfde afstand tot de verrekijker zonder opnieuw scherp te stellen.
De uitstekende optiek garandeert heldere, briljante en scherpe beelden dankzij de meerlaagse en fasecoating en de BAK-4-prisma’s .
Deze bewerking van de optiek zorgt voor optimale kleurcontrasten en duidelijke contouren . De grote lensdiameter van 42 mm zorgt ook bij slecht zicht en bij zonsopgang voor voldoende licht. Dankzij de stikstofgasvulling blijft de verrekijker korte tijd condensvrij en waterdicht tot 1,5 meter .
Gebruik onze optionele statiefadapters (Artikelnr. 550003 of 550004) om de verrekijker te monteren op een statief met connection” aansluiting.
Het gebruik van een statief (meerdere statieven verkrijgbaar bij DÖRR) in combinatie met de WildView maakt een lange tijd onscherpe observatie mogelijk.
Bij de levering inbegrepen zijn rubberen hoezen voor zowel de oculairs als de lenzen , een nekriem om te dragen, een handig opbergzakje met extra draagriem en een pluisvrije microvezeldoek voor het reinigen.
Ons aanbod wordt aangevuld met onze 5 jaar fabrieksgarantie. Beschikbare modellen: 8×42 zwart of groen