LifeGoods 10×42 Verrekijker – Compacte Set met Smartphone Adapter, Lensdoppen, Nekkoord en Draagtas

37,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Beleef elk moment van 10x dichterbij met de compacte LifeGoods 10×42 Dakkant verrekijker, inclusief unieke smartphone adapter! Neem je ervaringen op tijdens het vogelspotten of bij drukke voetbalwedstrijden en concerten. De BAK4 prisma en de full multi-coated (FMC) lenzen garanderen een hoge resolutie en helder zicht, zelfs als het schemert. Je kunt tot wel 300m ver een gezicht herkennen! Extra grote 18mm ooglenzen maakt deze verrekijker ideaal voor brildragers. De verrekijker is inclusief lenskapjes, nekkoord, draagtas en de smartphonehouder.
Jouw voordelen ✔ Extra grote 18mm ooglens
✔ Hoge resolutie en contrast
✔ Inclusief smartphonehouder
✔ Geschikt voor brildragers
✔ 42mm FMC objectief
✔ 10x vergroting
✔ BAK4 prisma
Multi-coated lenzen De fully multi-coated lenzen zorgen ervoor dat alles, zelfs tot op 300 meter afstand, een haarscherp en met minimale reflectie te zien is. De lenzenhebben een diameter van 42mm en een vergroting van 10x. FMC lenzen zorgen voor meer contrast en maken de beelden helderder. Zelfs als er minder licht is. Dit maakt de LifeGoods verrekijker jouw troef bij concerten, in de vroege uurtjes of juist in de schemer.
BAK4 prisma Door het BAK4 prisma gaat er weinig licht verloren. Met de hoge brekingsindex zijn er geen verstoringen in het beeld, zie je geen dubbele of blauwe randen om objecten heen en is er geen donkere buitenrand. Zo behoud je optimale helderheid en vlijmscherpe beelden. Ook blijven de kleuren sprankelend. Perfect dus als je vogels wilt spotten of wilt genieten van de mooie landschappen die de natuur te bieden heeft.
Smartphonehouder Sommige beelden zijn te mooi om slechts één keer te zien of om helemaal voor jezelf te houden. Daarom kan je door middel van de bijgevoegde smartphonehouder foto’s maken van alles dat je ziet. Bevestig de houder aan de verrekijker, en je smartphone aan de houder. Geschikt voor zowel Android telefoons als Iphones tot 8,5 centimeter breed. Zo bewaar je elke herinnering en kan je deze altijd met je vrienden delen.
Inclusief draagtas en nekkoord De LifeGoods verrekijker is een compact Dakkant type en weegt slechts 720 gram. De verrekijker komt met een stevige draagtas en een comfortabel nekkoord. Zo kun je hem snel inpakken en meenemen! Daarnaast is de behuizing van de verrekijker gemaakt van rubber waardoor hij schokbestendig is, antislip en niet makkelijk uit je handen glipt.
Verpakkingsinhoud Verrekijker (1x)
Nekkoord (1x)
Reinigingsdoek (1x)
Draagtas (1x)
Lensdop (3x)
Smartphonehouder (1x)
Handleiding
Specificaties: ▶ Merk: LifeGoods
▶ Garantie: 2 jaar
▶ Materiaal: ABS
▶ Kleur: Zwart
▶ Gewicht: 720 gram
▶ Afmeting: 13,50 x 15,00 x 5,50 CM
▶ Certificaten: Reach
▶ Type verrekijker: Dakkant
▶ Vergroting: 10x
▶ Beglazing: BAK4 Prisma
▶ Multi-coated lenzen: Ja
▶ Lens diameter: 42mm
▶ Ooglens diameter: 18mm
▶ Gezichtsveld: 114 op 1000 meter
▶ Uittredepupil: 4,2mm
▶ Schemergetal: 20
▶ Type focus: Centrale focus
▶ Dioptriecorrectie: Ja, dioptrie draaiwiel voor rechteroog
▶ Verstelbare oogafstand: Ja
▶ Geschikt voor brildragers: Ja
▶ Smartphonehouder: Ja, geschikt voor Android/Iphone tot 8,5 cm breed
▶ Waterafstotend: Ja, niet waterdicht, wel vastbestendig
▶ Nekkoord afmeting: 12,30 x 2,50 CM
▶ Afmeting draagtas: 15,50 x 7,00 x 18,00 CM
▶ Materiaal draagtas: Nylon
▶ Gebruik verrekijker:
Jacht, Outdoor, Reis & vrije tijd, Safari, Vogelspotting, Watersport, Concert, Sportwedstrijd
▶ Gasgevuld: Nee
ℹ – Indien er vragen zijn over het product kan je onze klantenservice altijd benaderen door een mail te sturen naar: service@lifegoods.nl.