Lotiks 10×25 verrekijker – 10×25 – Verrekijker Voor Volwassene – Compact – Zwart

200,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

✅ Als beste getest ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ !
✅ Hoge kwaliteit !
✅ Vergroot alles 10 keer !
✅ Geproduceert van hoogwaardig rubber, plastic en glas !
✅ Milieuvriendelijk
Beleef vanaf nu elk moment van 10x dichterbij! Door zijn BK7 prisma en de full multi-coated lenzen krijg jij een gezicht helder te zien van een afstand tot wel 300 meter! Ook is hij gemakkelijk mee te nemen op jouw avontuurlijke tripjes!
De Lotiks 10×25 verrekijker is één van de meest heldere verrekijkers op het moment. Krijg tot wel 300 meter een gezicht helder te zien! Onze verrekijker is geschikt over BK7 prisma lenzen die full multi-coated zijn. Doordat onze verrekijker heel compact is en niet zo groot is, kan je het overal gemakkelijk mee naar toe nemen. De verrekijker is spat waterproof. Zoek niet meer verder en voeg onze 10×25 verrekijker nu toe aan uw winkelmandje!
Specificaties Lotiks 10×25 Verrekijker:
Vergroot alles 10x
Kleur: zwart
Materiaal: rubber, plastic en glas
Beschikt over coated lenzen
Volledig waterproof
Gezichtsveld van 96 op 1000 meter
Beschikt over een lens diameter van 25mm
Gewicht: 208 gram
Grootte: 10x11x3,6
✅ Lotiks® Kwaliteit
De verrekijker is gemaakt van het beste materiaal. Zo is het gemaakt van hoogwaardig rubber, plastic en glas. Wij zijn zeer tevreden met onze prestaties op gebied van kwaliteit.
✅ Lotiks® Desgin
Het design van onze verrekijker is stoer en avontuurlijk. Ook is onze verrekijker heel compact en gemakkelijk mee te nemen voor als je gaat kamperen, een mooie wandeling gaat maken of iets dergelijks!
✅ Lotiks® Garantie
Wij zijn dusdanig overtuigd van de kwaliteit, design en functionaliteit dat er 30 dagen garantie van toepassing is op dit product. Bent u niet tevreden? Geen probleem! U kunt het gratis retour sturen en krijgt u per ommegaande het aankoopbedrag terug gestort.
✅ Lotiks® Service
Ons team staat 24/7 voor u klaar! Heeft u vragen over het product, vragen over uw bestelling retour sturen of iets anders waar u tegenaan loopt? Wij staan telefonisch en via de mail beschikbaar voor u!