MoreLife Wildlife Verrekijker met Nachtzicht | Infrarood Kijker | Nightvision Verrekijker | WildLife Camera | Wild Camera Verrekijker | Nightvision Verrekijker

249,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Wanneer je op zoek bent naar een geweldige nacht verrekijker dan is onze verrekijker dé ideale aankoop.
Onze nacht verrekijker is in staat van ver af objecten, dieren, planten, bomen of mensen dichtbij te halen. Zowel overdag als in het donker geeft deze infrarood verrekijker de kleur weer. Hij heeft een digitale zoom van 7×21. En een bereik van 300m. Deze verrekijker kan ook foto’s maken van de beelden die je waar neemt en zelfs opnemen op een SD-kaartje.
Onze top kwaliteit verrekijker is uitgerust met infraroodtechnologie. Infraroodstraling maakt objecten zichtbaar die voor het blote oog onzichtbaar zijn. De nachtkijker zendt infraroodgolven uit, die door het onderwerp worden teruggekaatst en weer worden weer opgevangen door de kijker. Vervolgens worden deze omgezet in een waarneembaar beeld. De infraroodverlichting werkt op deze manier als een ‘lichtbron’, zodat je in totale duisternis kunt waarnemen.
De digitale nachtkijker werkt op slechts 4 AA-batterijen die niet zijn meegeleverd. Met volle batterijen kun je de kijker voor 6 uur achtereen gebruiken. Dankzij de ruime inkijk kun je met beide ogen de omgeving in de duisternis observeren, en met een gewicht van iets minder dan een halve kilo kun je de kijker gemakkelijk meenemen. De digitale nachtkijker is zeer geschikt voor een nachtelijke jacht, safari, of een nachtelijke boswandeling. Dankzij de meegeleverde draagtas en draagriem is de kijker beschermd tegen krassen en stoten wanneer je hem niet gebruikt.
Plus- en minpunten
+ 7x Zoom
+ Zowel dag- als nachtvisie
+ Mooie draagtas bijgeleverd
+ Kan 6 uur lang gebruikt worden met slechts 4 batterijen
Wat maakt onze Nachtverrekijker een absolute bestseller?
✔ Infrarood technologie – Onze top kwaliteit verrekijker is uitgerust met infraroodtechnologie
✔ Complete Set – Een geheugenkaart, draagkoord, USB-kabel om bestanden over te zetten en een tv-kabel om beelden op tv te tonen zodat iedereen kan meegenieten.
✔ Geschikt voor meerdere activiteiten – Het spotten van wilde dieren op zee en in het bos. Of voor het uitvoeren van nachtelijke reddingsoperaties en voor mensen die in de beveiliging en bewaking werken, de verrekijker is geschikt voor meerdere activiteiten.
✔ Compact – Zonder batterijen weegt de verrekijker 400 gram. Je kunt hem dus makkelijk vervoeren. Zeker met de bijgeleverde tas die er zeer gelikt uit ziet.
Lange ervaring op het gebied van nacht verrekijkers!
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van nacht verrekijkers kennen we de vereisten voor een goede moderne nachtverrekijker. Hierdoor bieden wij de zekerheid dat onze verrekijker aan alle benodigde eisen voldoet. Kwaliteit staat bij ons als altijd voorop, waardoor jij verzekerd bent van een absolute topaankoop.
Productspecificaties:
Beeldhoek: 9
Dielstelling diafragma: 21 mm
Uittredepupil Afstand: 30mm
Objectief: 1.3
Video resolutie: 320x240TFT LCD
Video uitgang: VGA
Sensor: CMOS Hoge gevoeligheid sensor
Beeldformaat: ¼”
Afbeelding resolutie: 640×480
IR LED: 3W infared LED met 850 nm
Geheugenkaart: Ondersteuning SDHC 4GB – 32 GB SD kaart
Video bestand: AVI in SD opslag
Foto bestand: Jpeg in SD opslag
Externe voeding: USB 5V/1A
Batterij: 4 stuks AA Batterij 4.5-6V ( Niet meegeleverd)
Levensduur batterij: 6 uur werktijd
Lage batterij waarschuwing: ja
4 Modi: Capture, video, afspelen, menu
Video record: ja
Afbeelding record: ja
Auto power off: 1 min, 3 min, 5 minTV MODE ( PAl/NTSC)
Lichtfrequentie: 50/60HZ
Systeem formaat: ja
LCD Helderheid: 4 niveaus
Maat: 144x85x46 mm
Gewicht: 400g
Pakket maat: 24,5×19,5×8 cm
Pakket gewicht: 900g
Inhoud pakket:
1x Verrekijker
1x USB kabel
1x AV kabel
1x Micro SD kaart
1x Opbergtas
1x Handleiding