Ga jij graag de natuur in, of zoek je een kwalitatief goede kijker om vogels te spotten. Deze hoogwaardige gebruiksvriendelijke verrekijker van Nordwald is gevuld met stikstof, daardoor is de verrekijker volledig water- en stofdicht. De verrekijker wordt tevens geleverd met een smartphone adapter en een adapter om de verrekijker te gebruiken in combinatie met een statief. Met deze verrekijker beleef je elk moment 10x dichterbij. De smartphoneadapter maakt het eenvoudig om je ervaringen op te nemen tijdens het vogelspotten of bij voetbalwedstrijden en concerten. De BAK4 prisma en de full multi-coated (FMC) lenzen garanderen een hoge resolutie en helder zicht, zelfs als het schemert. De extra grote 18mm ooglenzen maakt deze verrekijker tevens ideaal voor brildragers. Nordwald staat garant voor kwaliteit. Het complete set wordt geleverd in een mooie opbergdoos, zo houdt je alles netjes bij elkaar. De verrekijker van Nordwald is geschikt voor volwassenen en kinderen. De verrekijker is inclusief draagriem, draagtas, lensdoppen, statiefadapter en een smartphonehouder.
Voordelen verrekijker NORDWALD:
Nitrogen gas gevuld, dus volledig water- en stofdicht
Bak4 prisma
10 vergroting
42mm multicoating lens met grotere lichtdoorlatendheid
Inclusief statiefadapter en smartphonehouder
Zeer geschikt voor brildragers
Inclusief extra accessoires en hoogwaardige opbergdoos
Multi-coated lenzen
De fully multi-coated lenzen zorgen ervoor dat alles, zelfs tot op 300 meter afstand, haarscherp en met minimale reflectie te zien is. De lensdiameter is 42mm en geeft een vergroting van 10x. FMC lenzen zorgen voor meer contrast en maken de beelden helderder. Zelfs als er minder licht is. Dit maakt de Nordwald verrekijker zo geschikt bij concerten, in de vroege uurtjes of juist in de schemer.
BAK4 prisma
De Nordwald verrekijker beschikt over het BAK4 prisma. Ten opzichte van andere kijkers met een BAK7 prisma gaat er bij een BAK4 prisma veel minder licht verloren. Met de hoge brekingsindex zijn er geen verstoringen in het beeld. Zo behoud je optimale helderheid en vlijmscherpe beelden. Perfect dus als je vogels wilt spotten of wilt genieten van de mooie landschappen die de natuur te bieden heeft.
Smartphonehouder
De wereld ontdekken en herinneringen maken is een geweldige bezigheid, maar wat als je dit ook nog kunt delen met je vrienden, familie of zelfs op social media. In de bijgeleverde gebruikshandleiding staat eenvoudig uitgelegd hoe je de smartphonehouder kunt bevestigen en gebruiken. Door het gebruik van de smartphonehouder leg je al die mooie beelden vast op foto of video. Geschikt voor zowel Android telefoons als Iphones tot 7,5 centimeter breed. Zo bewaar je elke herinnering en kan je deze altijd met je vrienden delen.Inclusief draagtas en nekkoord. De Nordwald verrekijker is een compact dakkant type en weegt slechts 780 gram. De verrekijker komt met een stevige draagtas en een comfortabel nekkoord. Zo kun je hem snel inpakken en meenemen! Daarnaast is de behuizing van de verrekijker gemaakt van rubber waardoor hij schokbestendig is, antislip en niet makkelijk uit je handen glipt.
Verpakkingsinhoud Verrekijker
Nekkoord
Reinigingsdoek
Draagtas
Lensdopen
Smartphonehouder
Statiefadapter
Nederlandse handleiding met overzichtelijke afbeeldingen