Novocular 12×42 verrekijker vogelsspotten – volwassene – compact – telefoonklem – verrekijker voor vogelaars

64,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ben je op zoek naar een verrekijker voor vogelaars, vogelsspotten of wil je de monoculair of monokijker vervangen? Heb je moeite met het vinden van een betrouwbare, robuuste verrekijker ? De Novocular 12×42 verrekijker voor volwassene maakt een wereld voor je open. De Novocular verrekijker kan een telefoon en statief bevestigen waarmee er haarscherpe foto’s gemaakt kunnen worden door de lens zonder last van blur in de foto’s. Ook brengt de verrekijker alles dichtbij met de 12x vergroting zodat er van de sterren kan genoten kan worden in de avond en overdag alles op afstand kan bekijken.
Kenmerken
▶Haarscherp beeld: De lenzen in de verrekijker hebben Bak-4 prisma glazen. Dit geeft je op iedere afstand een scherper beeld dan andere verrekijkers.
▶Functioneert bij zwak licht: Wanneer je de verrekijker wilt gebruiken in avondlicht kan je ongeremd hemellichamen bestuderen of vogelspotten. Je bent niet alleen gelimiteerd aan het daglicht om je prooi te spotten.
▶Tripod bevestiging: de Novocular verrekijker komt met een adaptief voor een tripod waarmee je de scherpste foto’s kan maken van je onderwerp zonder wazige beelden.
▶robuust: de verrekijker is geschikt voor hobby, sport- en wateractiviteiten. Een verrekijker die je kan gebruiken zonder zorgen over krassen of schade. Waterstraalbestendig en stofdichte behuizing.
▶12x vergroting: op 1000 meter afstand heb je een gezichtsveld van 5,6 graden en een haarscherp beeld van je onderwerp.
De Novocular verrekijker is een allround verrekijker die geschikt is voor de hobbyist, de sporter en de professional die ook bij schemering of in de nacht wilt kijken. Verken de wereld ongeremd in dag en nacht en spot dieren die je overdag niet tegenkomt of neem het mee naar een optreden om je artiest probleemloos te zien. Met de BAK-4 prisma glazen heb je geen last van overbelichting en krijg je geen hoofdpijn, zelfs na langdurig gebruik. Hierdoor blijf je goed en scherp zien en is de kijker geschikt voor alle omstandigheden zonder dat er wordt ingeleverd op de beeldkwaliteit.
Bij langdurig of intensief gebruik kan je de bijgeleverde Tripod gebruiken om je armen wat rust te geven of gebruik de keycord zodat je het om je nek kan hangen. Op deze manier mis je geen enkele bezienswaardigheid. De verrekijker komt compleet met tripod, keycord, transporttas, telefoonklem, lenskappen en meer zodat je moeiteloos haarscherpe foto’s kan nemen door de verrekijker met 12x vergroting.
Specificaties
Dakkant ontwerp met BaK-4 glazen
Gewicht: 0,8 kg
Keycord met bevestigingsmogelijkheid
Diameter lens: 42 mm
Schemergetal: 22,4
Gezichtsveld: 5.6 graden op 1km
Zwart met groene glazen
Geen andere toebehoren nodig voor gebruik. Nu besteld, binnen 2 werkdagen in huis.