Merk SmartMaster Kleur Zwart Oogafstand 16 Millimeter Afmetingen van item (L x B x H) 21.7 x 20.2 x 8.3 centimeter Gewicht van item 0.71 Kilogram Diameter van objectieflens 42 Millimeter HU8B09DPKW13T56R Over dit item Professionele HD 12×42 verrekijker & upgrade dakprisma’s ontwerp]: Onze verrekijker compact voor volwassenen/kinderen met 12 hoge vermogensvergroting en 42 mm groothoek grote objectieve lens om een helder 350 voet/1093 yard (114m/1000m) groot gezichtsveld te bereiken. En het levert de beste helderheid en helderheid in zijn klasse. De uitgang pupil diameter: 4.2mm, uitgang pupil afstand: 16mm, gewicht: 702g. En het keurt upgrade dak prisma’s ontwerp, dat met de voordelen van compacte grootte, stijlvolle uitstraling en geavanceerde technologie.
[16,5 mm BAK4 Prism & FMC Lens]: SmartMaster verrekijker professionele uitgerust met premium en full-field imaging BAK4 prisma, met de betere optische kwaliteit en een hogere brekingsindex dan BAK7, zodat het beter het probleem van de donkere rand van het beeld kan oplossen, brengt de meest realistische en heldere impact. Onze verrekijker volwassenen keurt FMC (Fully-Multi-Coated) lens en passen high-definition breedband groene film toe op onze producten om de lichtdoorlatendheid van de lens te verhogen, zorgen voor helderdere beelden.
Gemakkelijk te focussen en nauwkeurige aanpassing: je kunt eenvoudig en snel focussen door het centrumwiel in het midden van de verrekijker kinderen/volwassenen in 3 seconde. En dioptringen aan de rechterkant kunnen de dioptrie aanpassen aan gebruikers met verschillende brekingskrachten. Bovendien maakt de verbeterde tether objectief lens cover het draagbaar in gebruik. Deze professionele verrekijker is uitgerust met oculair oculair die omhoog en omlaag kunnen worden gedraaid, zodat hij comfortabel met of zonder bril kan worden bekeken.
[Stikstof gevuld IPX-7 waterdicht/mistbestendige functie & Low Light Night Vision verrekijker]: SmartMaster reisverrekijker keurt stikstof gevulde waterdichte technologie, met een goede waterdichte en mistbestendige functie, maakt onze verrekijker geschikt voor buiten ruwe omgevingen. En het heeft het effect van nachtzicht bij weinig licht, maar het is geen nachtzicht verrekijker, dus LET OP: onze verrekijker kan niet worden gebruikt in een volledig donkere omgeving. En kijk niet naar de zon met deze verrekijker.
[Multi-Scene Application & Wordt geleverd met statief en telefoonadapter]: Onze compacte verrekijker gebruikte 22 mm grote oculairs en BAK-4 prisma om een uitstekende lichtdoorlatendheidsbrekingsindex te verkrijgen en minimale beeldvervorming. Biedt heldere beelden zonder kleurverschil. Perfect voor vogels kijken, wandelen, jagen, concerten, sporten. Wordt geleverd met statief/telefoonadapter/draagtas/oculair covers/objectieve lens cover/schoonmaakdoek/riemen/gebruikershandleiding, en 7 dagen/24 uur service zijn er altijd voor u.
1. Professionele HD 12×42 Verrekijker & Upgrade Dak Prisma’s Design-Onze verrekijker voor lange afstand met 12 high power vergroting en 42mm groothoek grote objectief lens om duidelijke 330ft/1093yds (114m/1000m) groot gezichtsveld te bereiken. En het levert de beste helderheid en helderheid in zijn klasse. De uitgang pupil diameter: 4.2mm, uitgang pupil afstand: 16mm, gewicht: 702g, En het keurt upgrade dak prisma’s ontwerp, die met de voordelen van compact formaat, stijlvolle uitstraling en geavanceerde technologie.
2. Stikstof Gevuld IPX-7 Waterdicht/Fogproof Functie & Low Light Night Vision Verrekijker-SmartMaster aldult/kids verrekijkerskeurt stikstof gevulde waterdichte technologie, met goede waterdichte en mistbestendige functie, De lens vat zal geen schimmel tonen als gevolg van water binnendringen, die geschikt is voor outdoor ruwe omgevingen. En het heeft het effect van weinig licht nachtzicht, maar het is geen nachtzicht verrekijker, dus LET OP: onze verrekijker kan niet worden gebruikt in een volledig donkere omgeving. En kijk niet naar de zon met deze verrekijker.
[Specificaties van het product?
Materiaal lens: BAK4
Kleur: Zwart
[Voor uw informatie]
Alle afmetingen worden handmatig gemeten, er kunnen enkele meetfouten zijn en de fout is normaal, begrijp het alsjeblieft.
Alle foto’s kunnen een kleurverschil hebben onder verschillende licht en display, gelieve begrijpen.
[Toegewijd aan]
Elke klant is erg belangrijk voor ons, en klanttevredenheid is onze drijvende kracht. SmartMaster zet zich in voor het leveren van hoogwaardige diensten en hoogwaardige producten. Als u een probleem over onze producten, gelieve ons, we kunnen een volledige terugbetaling of vervanging service en helpen u met uw probleem.
[Verpakkingslijst]
1 * Verrekijker
En wordt geleverd met statief/telefoonadapter/draagtas/oculair covers/objectieve lens cover/reinigingsdoek/riemen/gebruikershandleiding.