Professionele HD Verrekijker – Gezichtsveld 1500-7500 Meter – 32×42 Diafragma Vergroting Lens – Complete Binocular Verkijker Met Nekkoord & Draagtasje

44,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Deze professionele 32X42 verrekijker is een compacte verrekijker voor buitenshuis, die zich onderscheidt door een solide en lichte constructie, een constante 32 × vergroting en BK-7 optiek met antireflectiecoating. Dit is perfect voor toeristische uitstapjes, kamperen, het observeren van landschappen, dieren (vogelspotten) en sportevenementen. De binocular onder alle weersomstandigheden. Het gezichtveld van de verrekijker ligt tussen de op 150 meter bij 750 meter.
Dankzij de antisliplaag ligt hij perfect in de hand, wat schokken voorkomt en een veilige grip biedt. De grote lenzen met een diameter van 42 mm zorgen voor een helder beeld. De verrekijker heeft een zichtcorrectie in het rechter oculair en een scherpte-instelling op de brug, tussen de buizen.
De verrekijker wordt geleverd voor met een verstelbaar koord waarmee u de verrekijker om de nek kunt dragen, een reinigingsdoekje een handige draagtas.
Technische specificaties:
Vergroting: 32×42
Scherp beeld bij hoge zoom
Dioptrie-instelling in het rechter oculair
Centrale afstelling op de brug
Gemaakt van hoogwaardige materialen
Antisliplaag
Lineair gezichtsveld op 750 m: 150
Diameter lens: 42 mm
Lengte: 14,5 cm
Breedte: 10 cm – 12,5 cm
Inhoud:
Professionele HD Verrekijker 32×42
Reinigingsdoekje
Nekkoord
Opbergtas