Rebela | Verrekijker | Verrekijker voor volwassene | HD High-powered 12×42 Optical Binoculars | Zwart | Aluminium Body

49,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Met deze robuuste en compacte 12×42 HD-verrekijker van Rebela heb je alles wat je nodig hebt. De Fully Multi-Coated lenzen samen met het BAK7 prisma zorgen voor levensechte kleuren en een haarscherp beeld. Een draagtas, nekkoord en Lenskapjes zijn standaard op deze HD-verrekijker.
Met de Binoculaire HD Verrekijker kun je tijdens het reizen, wandelen in de natuur, spotten van vogels of andere dieren in de natuur of in de dierentuin alles wat je goed wilt bekijken eenvoudig en haarscherp dichtbij halen. Ook erg handig om tijdens het bezoeken van jouw favorieten concerten alles goed van een grote afstand te kunnen volgen. Inclusief nekkoord en opbergtasje zodat je de deze verrekijker altijd gemakkelijk mee kan nemen.
Dakkant Verrekijkers
De dakkant verrekijker is smaller dan een porro verrekijker, omdat het licht recht door de verrekijker heen kan gaan. Het nadeel hiervan is dat dit vaak moeilijker te produceren is, waardoor de dakkant verrekijker vaak wat duurder is dan de porro variant. Het voordeel van deze dakkant verrekijker is dat hij compact, sterk en duurzaam is met een groot kijk bereik.
Multi-Coated lenzen
Deze HD verrekijker geeft een fantastisch scherp beeld met een zoom van 12x. De fully Multi-Coating gaat reflectie tegen en zorgt ervoor dat de kleuren die je waarneemt levensecht zijn.
Voordelen HD 12×42 Verrekijker
Geschikt voor ieder gezicht
Helder HD-beeld
Inclusief draagtas en nekkoord
Geschikt voor brildragers
12x vergroting
FMC Coating
FMC Objective Glass Lens
Eenvoudig in te stellen
Compatible met een Tripod
Spat Waterdicht
Compact formaat
Centraal & rechts scherpstelwiel
Antislip handgreep
Alle lens oppervlakken zijn Multi-coated
Eenvoudig mee te nemen
Met de meegeleverde lenskappen beschermen je de lenzen tegen krassen. In bijgeleverde draagtas kun je de verrekijker veilig opbergen thuis of onderweg. Met het bijgeleverde nekkoord kun je deze verrekijker comfortabel om je nek dragen. De Aluminium body met rubberen antislip omhulsel zijn sterk en duurzaam en zeer comfortabel vast te houden.
Hoe onderhoud je je verrekijker?
Zet je verrekijker nooit in de zon! De lenzen werken als een vergrootglas, waardoor de binnenkant van de verrekijker te heet wordt en zelfs kan gaan smelten. Dit kan mogelijk schade toebrengen aan je verrekijker. Om die reden kun je de kijker het beste uit de felle zon houden en bij het niet in gebruik in de draagtas bewaren.
Met deze HD-verrekijker van Rebela garanderen wij dat alles wat ver weg is dichtbij komt, wacht niet langer en bestel deze verrekijker nu en ervaar ook het gemak van dit fantastisch product!