Ben jij een avonturier? Even lekker vogels spotten in het wild of liever wilde dieren bekijken op de hei of in de duinen? Dit zijn allemaal activiteiten die u met een verrekijker kunt bekijken, maar andere activiteiten waarbij dit instrument goed van pas komt. Denk hierbij aan een sportwedstrijd of concert die u vanaf de tribune wilt bekijken. De LenV verrekijker is heel compact van formaat en licht van gewicht en kan dus heel gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen. Doordat hij ook in het donker te gebruiken is kan je dus ook ’s avonds of in de nacht nog van alles bekijken.
Voor iedereen die van mooie dingen houdt en weleens gaat reizen of outdoor activiteiten onderneemt, is deze verrekijker een must-have!
Handig
Dankzij het handige touwtje, kunt u de verrekijker ook om uw hals dragen.
Daarnaast wordt de verrekijker geleverd met een opberghoes, zodat uw verrekijker ten alle tijden wordt beschermd wanneer u hem niet op hebt.
Specificaties:
– Zoom van 30 x 60
– Focus: 126 – 1000 m
– Opgevouwen ca. 9 x 6 x 4 cm
– Uitgevouwen ca. 9 x 10,5 x 4 cm
– Met rubberen oogdoppen
– Gewicht: 163 gr.
– Maximale lichttransmissie
– Type verrekijker: dakkant
– Vergroting: 60x
– Diameter lens: 23
– Close-focus: 126 m
– Nachtkijker/schemer: ja
– Gasgevuld: nee
– Stofbestendig: ja
– Kleur: zwart
Let op! de verrekijker vergroot de hoeveelheid licht, echter is het geen infrarood-kijker, bij volledige donkerheid is hij niet meer te gebruiken.