SmartImprove – 20 x 50 krachtige verrekijkers – Voor volwassenen – Met nachtzicht bij weinig licht – Compacte waterdichte verrekijker – Voor vogelobservatie – Jagen – Reizen – Voetbalwedstrijden – Sterrenkijken met – Draagtas en riem

119,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Wanneer nieuwsgierigheid wordt gecombineerd met de natuur en een SMARTIMPROVE krachtige verrekijker voor volwassenen. Elk contact met de natuur wordt een unieke en prachtige reis. Het maakt niet uit wat voor weer het is, waar je ook bent. Deze verrekijker voor volwassenen is iets voor jou. Hij presenteert echte kleuren, extreme details, een breed en helder zicht en een verrassende vergroting.
26mm Oculair, bevat 3 lenzen. Zorg voor een breder en duidelijker gezichtsveld voor liefhebbers van vogels kijken en andere natuuronderzoekers.Onze verrekijkers voor volwassenen gebruiken een 18,5 mm dik BAK4-prisma, met een hoge lichtdoorlatendheid, waardoor lichtverlies en zwarte randen effectief worden vermeden.Asferische lens met meerdere coatings kan licht reflecteren en vervorming verminderen, de echte high-definition wereld herstellen en een beter contrast en kwaliteit van de beeldhelderheid brengen.
Krachtige verrekijker
26 mm Grote lens: 26 mm ooglensdiameter en 50 mm lensdiameter, groot gezichtsveld. 26 mm ooglens verzamelt meer licht dan andere (bijv. 10 x 25, 12 x 25, 10 x 21 verrekijkers en normale 10 x 42, 12 x 42 verrekijkers) voor helderder en helderder zicht. Perfecte verrekijker voor volwassenen vogels kijken, jagen, kamperen, wandelen, sporten en sterren kijken.
Helder beeld:
Meerlaags gecoate asferische lenselementen voor lichtreflectie en minimale vervorming, betere beeldhelderheid, contrast en kwaliteit, zelfs bij weinig licht. De Bak-4 Prism heeft een perfect ronde extractie pupil. U ziet een helder, helder en haarscherp zicht.
Slank en solide
Waterdicht, condensvrij: de metalen structuur met 800 g is stabieler. Rubberen oppervlak voor slagvastheid en een stevige, comfortabele grip, duurzaam. Waterdicht, maar niet langdurig te gebruiken bij hevige regen of ondergedompeld in water. Anti-val en mistbestendig.
Eenvoudig in gebruik:
Focus dankzij het focuswiel van het rechter oculair en het middelste wiel, supergemakkelijk in gebruik. Deze verrekijker is te gebruiken met een statief. Het is dus heel praktisch als je iets lang observeert.
Perfect cadeau voor Kerstmis, verjaardagen,Vaderdag, kinderdag en meer.
Wij bieden een vervangingsgarantie van 3 jaar. Als je problemen hebt met de verrekijker, neem dan contact met ons op voor een gratis vervanging of volledige terugbetaling. Wij staan altijd aan uw zijde om u van dienst te zijn. Koop met vertrouwen
Specificaties:
Vergroting: 20x
Oculairdiameter: 26 mm
Diameter objectieflens: 50 mm
Focussysteem: Middenwiel en rechteroog
Lenscoating: Volledig meervoudig gecoat groen membraan
Prisma type: BAK4
Gezichtsveld: 56m / 1000m
Gewicht: 800 gram
Pakket:
1 * Verrekijker voor volwassenen
1 * Zakje:
1 * Riem:
1 * Reinigingsdoekje:
4 * Lensdoppen
1 * Handleiding:
Upgrade verpakking: Schuimzakken kunnen de verrekijker goed beschermen.
ℹ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden.