Uniprodo Verrekijker - 10x56 - waterdicht - dispersie glas
Uniprodo Verrekijker – 10×56 – waterdicht – dispersie glas
239,00 Meer informatie

Uniprodo Verrekijker – 10×56 – waterdicht – dispersie glas

239,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Beschrijving

Verrekijker – 10×56 – waterdicht – dispersie glas De verrekijker van Uniprodo is een ideale oplossing voor elke persoon die er graag op uit in de natuur gaat, veel reist of wandelt. Het UNI_BINOCULAR_10 beschikt over een 10 x vergroting en lenzen van 56 cm waardoor het uitermate geschikt is voor het spotten in de natuur en dan ook in de schemering.
Product hoogtepuntenVergroting van 10 x en lens diameter van 56 mm
Waterdicht en mist bestendig
Geschikt voor het kijken in de schemering
Lage dispersie glas met een diëlektrische coating
Centrale focus wiel
UNI_BINOCULAR_10 verrekijker – beschrijving Goede zichtbaarheid is aan enkele technische eigenschappen te danken, o.a. de beeldhoek van 6,1° en een centrale focus wiel. Het BAK4 optiek staat garant voor een helder en scherp beeld. Daarnaast zijn beide oculairs volledig instelbaar. Lage dispersie glas zorgt voor levensechte kleuren en minimaliseert lichtreflectie.
Bestendigheid van het UNI_BINOCULAR_10 is aan een rubberen behuizing te danken. Daarnaast is de verrekijker waterdicht dus mocht u hem in het regen of vocht willen gebruiken, dan loopt u geen risico van beschadigingen op. Bovendien wordt de verrekijker met een praktische tas meegeleverd om het apparaat makkelijk te transporteren en veilig te bewaren.
Compacte formaat draagt tot het comfort van gebruik en mobiliteit van het product veel bij. U kunt de verrekijker zelfs in uw zak stoppen en indien nodig snel gebruiken.