Vanguard VEO PA-62 – Digiscoping Smartphone/Verrekijker Adapter set – Bluetooth Afstandsbediening – oculair 41,5-44,7

49,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Leg de natuur, dieren in het wild, het stadsleven en meer op afstand vast met een VEO PA-62 digiscopingkit. Gebruik deze adapter met uw smartphone en compatibele verrekijker/monoculair en maak foto’s of video’s van uw uitvergrote onderwerpen. Met de meegeleverde Bluetooth-afstandsbediening kunt u uw foto’s maken of handsfree beginnen met opnemen, waardoor cameratrilling en onscherpte worden voorkomen. Vind uw onderwerp via uw optiek, richt en schiet en deel het op sociale media, allemaal binnen enkele minuten. Het is het perfecte accessoire voor natuurliefhebbers, vogelaars, jagers/verkenners en stadsverkenners.
De VEO PA-62 universele digiscope-adapter past bij uw optiek voor het maken van foto’s of video’s met bijna elke smartphone tot 9.1 cm breed, met een verstelbare arm die kan worden uitgelijnd op elke lens op de camera. Het kan snel worden bevestigd aan het oculair van vrijwel elke verrekijker of monoculaire met een diameter tussen 4,,1-44 cm inch en kan worden gekoppeld aan Apple- of Android-smartphones met de meegeleverde Bluetooth-afstandsbediening voor aanraakvrije bediening.
Belangrijkste kenmerken:
Meegeleverde Bluetooth-afstandsbediening is compatibel met iOS- en Android-smarthones
Verstelbare rubberen ringbevestigingen voor oculairs tussen 4,1 – 4,4 cm
Gemakkelijk te draaien knop kan worden aangepast om smartphones tot 9,1 cm – breed , te houden
Afzonderlijke hoogte-instelknop helpt u de lens van uw telefoon snel en gemakkelijk uit te lijnen
Kan rechtstreeks op statief of monopod worden gemonteerd via een 1/4″ schroefdraadaansluiting
Compatibel met VEO-verrekijkers en verrekijkers (zie oculairafmetingen voor compatibele modellen van andere merken)
NIET compatibel met Vanguard-spotting scopes (zie VEO PA-65 voor digiscoping met onze spotting scopes voor oculairs tussen 3,4-5,4 cm )