VEO HD 8420 – Verrekijker 8×42 – ED Glas – Carbon composiet behuizing – Openbrug – Multicoated

317,55

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De VEO HD-verrekijker van Vanguard levert scherpe, heldere beelden en is ontworpen voor duurzaam gebruik door vogelaars, natuurliefhebbers, sportfans, reizigers en meer. Bovendien zorgt de geavanceerde techniek van Vanguard ervoor dat deze verrekijker een standvastige metgezel blijft, zelfs in ruwe omgevingen.
Dioptrie-instelling met vergrendeling voor het rechteroog voor absolute precisie
Groot centraal scherpstelwiel en drietraps draaibare oogschelpen zorgen voor een soepele en gemakkelijke aanpassing
Waterdicht en vochtbestendig om ruwe omgevingen te weerstaan
Volledig multi-coated ED-glas met extra lage dispersie biedt verbluffende helderheid en levendige kleuren
Door het ontwerp met open brug liggen ze comfortabel in de hand
Robuust maar lichtgewicht gebouwd, ondersteund door Mitsubishi Rubberen behuizing.
Te monteren op een statief of eénbeenstatief met behulp van een BA-185-adapter (niet inbegrepen)
De VEO HD-verrekijker is voorzien van extra-low dispersion (ED) glas en fasegecorrigeerde BAK4-prisma’s die samenwerken om chromatische aberratie vrijwel te elimineren en beelden te produceren met echte kleurgetrouwheid over het hele gezichtsveld, samen met verbeterd contrast. Als aanvulling op het glas en de prisma’s is een antireflecterend en volledig multi-coated optisch systeem dat de lichttransmissie verbetert voor heldere en heldere beelden met betere prestaties bij weinig licht.
VEO HD-verrekijkers bieden heldere, levendige beelden dankzij het extra-low-dispersion (ED) glas, dat chromatische aberratie wegneemt en de kleurresolutie en het contrast verbetert. Het anti-reflecterende en volledig multi-coated optische systeem van Vanguard verbetert de lichttransmissie voor heldere en duidelijke beelden.
Deze verrekijker is ontworpen om ook gebruiksvriendelijk en comfortabel te zijn. Dankzij een grote, ergonomische focusknop in het midden is de VEO HD-verrekijker eenvoudig af te stellen. Bovendien zorgen de drietraps opklapbare oogschelpen ervoor dat u de oogafstand kunt instellen voor kijken met of zonder bril. VEO HD-body’s zijn gemaakt van een lichtgewicht, duurzame body van composiet-carbon die goed uitgebalanceerd is voor natuuravonturiers. Het ontwerp met open brug biedt een uitnodigende, gemakkelijke grip tijdens lange dagen.
Vanguard VEO HD-verrekijkers zijn waterdicht en vochtbestendig om vocht buiten te houden. Bovendien zijn de krasbestendige lenzen voorzien van een coating om te voorkomen dat waterdruppels blijven plakken.