Kleur Zwart Materiaal Rubber Niveau van waterbestendigheid Waterdicht Oogafstand 15 Millimeter Beschrijving van verrekijkerprisma Dakkant Type focus Centrale focus Afmetingen van item (L x B x H) 13 x 5 x 15 centimeter Gewicht van item 580 Gram Uittredepupil 4.2 Millimeter Minder bekijken Over dit item [KRACHTIGE HD VERREKIJKER] We stellen hoge eisen aan optiek en gevoel, u zult verrast zijn door de kwaliteit. 12x vergroting, 42 mm groothoeklens en 114 m / 1000 yds, groot gezichtsveld en helderder. muson verrekijkers brengen je dichter bij de dingen waar je het meest van geniet: vogels kijken, sightseeing, reizen, jagen, wandelen, concerten, sportevenementen, natuur kijken en nog veel meer.
[UITSTEKENDE BEELDKWALITEIT & NACHTZICHT] Uitgerust met volledige FMC multi-coated groene lenzen om het gereflecteerde licht in de objectieflens te verminderen, waardoor de lichttransmissie tot 99,5% wordt verhoogd om de helderheid en scherpte van het beeld te verbeteren; BAK4-prisma’s kan het het probleem van donkere randen in de afbeelding beter oplossen. muson verrekijkers bieden u helder, helder en kleurecht zicht in verschillende lichtomstandigheden van dag tot zonsondergang.
[GEMAKKELIJK FOCUSSEN & COMFORTABEL KIJKEN] De focus is traploos instelbaar, draai aan de middelste focusknop en de rechterooglens om snel en comfortabel scherp te stellen; Dankzij de twist-up oogschelpen kun je met een kleine draai de oogcontour aanpassen, dus ook geschikt voor brildragers; Door de verrekijker te buigen, kan deze perfect worden aangepast aan verschillende oogafstanden, waardoor de meest aangename gebruikservaring wordt gegarandeerd.
LO9B09GLMMD3T87U
[OVERTUIGENDE KWALITEIT & WATERDICHT] Behuizing heeft een sterke slagvastheid en is duurzaam; Antislip en milieuvriendelijke rubberen huid voor schokbestendigheid en een stevige, comfortabele grip; De oogschelpen zijn gemaakt van huidvriendelijke en verouderingsbestendige siliconen; Dankzij het geoptimaliseerde ergonomische ontwerp geeft de muson verrekijker ook bij slecht weer een gevoel van veiligheid en observatiecomfort. Alles laat een hoogwaardige indruk achter.
[SMARTPHONE ADAPTER] Geleverd met een verstelbare en stabiele smartphone-adapter, compatibel met iPhone X, 8plus, 8, 7plus, 7, 6, 6s, 6plus, 5, 5s, Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S5, Huawei, Xiaomi, LG , HTV, Sony, enz. Het is eenvoudig om de telefoon te installeren en vast te houden, altijd en overal HD-foto’s of video’s te maken. muson verrekijker kan ook met statief (niet meegeleverd) worden gebruikt, zodat u lang en gemakkelijk kunt observeren.