Verrekijker

239,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

★ 【Verrekijker in militaire kwaliteit】 ★–Voldoet aan 5 militaire normen: slagvastheid, slagvastheid, hoge (+ 55 °C) en lage (-43 °C) temperatuurbestendigheid; ingebouwde militaire verrekijker verlicht digitaal kompas en afstandsmeter, perfect geschikt voor jacht, zeilen, marine, dierobservatie, toerisme, langlaufen, en alle outdooractiviteiten.
★ 【Hoogwaardige look】 ★–HD-design, 10-voudige vergroting; 50 mm lens, 396 voet, 1000 meter gezichtsveld, hoogwaardig Bak-4-prisma, FMC-meervoudig gecoate optische lenzen, waarmee je door de hoge penetratie van de lens en de hoge lichtverzameling van een groot en helder zicht kunt genieten. Maak objecten en landschappen duidelijk in je ogen.
★ 【IPX7 waterdichte verrekijker 】 ★– Droog stikstof gevuld en O-ring verzegeld voor waterdichte bescherming om stof-, beslag- en vochtschade in extreem ruwe omgeving en onder alle weersomstandigheden te voorkomen; dit is ook een militaire marine verrekijker voor betere waterdichte bescherming en zwemmen op het water, dus geen zorgen als het in het water valt. De antislip rubberen coating absorbeert schokken, is aangenaam om vast te houden en te gebruiken en zeer duurzaam.
GT5B08JHF7WNG54R
★ 【Comfortabel en ergonomisch design】 ★– 23 mm grote oculair voor comfortabel zicht; pas de scherpte van de linker- en rechteroculair individueel beter aan om mensen met een verschillend gezichtsvermogen te ondersteunen. Statiefadapter voor statiefbevestiging voor meer stabiliteit. Met een dikke nekriem, een elastische schouderriem en een verrekijker kun je deze grote verrekijker naar buiten dragen en je hand loslaten.
★ 【Wat je kunt krijgen】 ★–1 militaire verrekijker met gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), 1 nylon tas met hoge dichtheid, 1 kleurendoos, 1 oculaire afdekking, 2 lensafdekkingen, 1 nekbeugel, 1 schouderriem, 1 lensdoek; wij bieden 12 maanden vervanging of volledige geld terug zonder uitleg Onze leuke klantenservice zal u op elk moment binnen 12 tot 24 uur antwoorden. Haal ze vandaag nog en geniet van een zorgeloze aankoop