Verrekijker

144,79

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Niveau van waterbestendigheid Waterdicht Diameter van objectieflens 50 Millimeter Beschrijving van lenscoating Fully Multi-Coated Over dit item 【Professionele verrekijker】 20 vergroting HD compacte verrekijker heeft een gezichtsveld van 100 m/1000 m met smartphone-adapter, zijn ideaal voor vogels kijken, wandelen, jagen, sightseeing, basketbal, rugby, sportwedstrijden en concerten.
HD-verrekijker: het BAK4-prisma en de meerlagige FMC-lenscoating versterken de lichttransmissie van compacte verrekijker. In vergelijking met Bak-7 heeft het Bak-4 prisma een betere brekingsindex.
Nauwkeurige aanpassing: focus snel op het onderwerp door de centrale focusring en pas de dioptrie-ring aan voor een duidelijker beeld. Gebruikers met of zonder bril kunnen comfortabel kijken.
【Waterdicht stofdicht】 Deze verrekijker is volledig waterdicht en mistvrij. De meegeleverde lensdop voorkomt dat stof en vuil binnendringen. Het slipontwerp op basis van het principe van de camera-uitstraling geeft u een comfortabelere grip.
JU7B09CK5HKTM56T
【Verrekijker draagbaar】 Het bevestigde koord kan de verrekijker om je nek hangen en de verrekijker in de opbergtas stoppen wanneer deze niet in gebruik is. Het is zeer geschikt om te dragen tijdens het spelen.