Verrekijker

144,79

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Compacte verrekijker van 12 x 42 cm: de verrekijker met 12 x vergroting en 42 mm lens heeft een 1000 m groot gezichtsveld. Met een 18 mm filmoculair biedt de verrekijker je een comfortabele kijkervaring. Speciaal ontwikkeld voor outdooractiviteiten zoals klimmen, wandelen, rijden, observeren van wilde dieren en landschappen.
【Gemakkelijk te focussen, brillenvriendelijk】 Deze verrekijker kan door het draaien van de middelste focusknop gemakkelijk worden scherpgesteld. Het centrale focuswiel met structuurgevoelige, dikke afwerking kan binnen 3 seconden nauwkeurig zijn. Draai de verbeterde oogschelpen voor een snelle aanpassing naar boven of beneden, wat voor gebruikers met of zonder bril een comfortabele weergave vormt.
【Hoogwaardige optische onderdelen】 Kylietech-verrekijker met premium BAK4-prisma en volledig meervoudig gecoate groene glazen. Dit zorgt voor een helderder zicht, evenwichtige kleuren, betere glans en contrast. De verrekijker kan ’s nachts worden gebruikt in scènes met lichten. Houd er rekening mee dat het niet in volledige duisternis kan worden gebruikt. Perfect voor concerten in de nacht.
KI8B08VWQBJG376Y
Waterdicht en schokbestendig: onze verrekijker is waterdicht en beslaat niet. Een plotselinge weersverandering troebelt dus niet je zicht en is ook onder moeilijke omstandigheden geschikt voor intensief gebruik. Een robuust lichaam dat met rubber bekleed is om een betere anti-slip grip te garanderen. De draagbare lichtgewicht verrekijker weegt slechts 550 g, wordt geleverd met een zak en een halsriem, gemakkelijk te dragen.
【Smartphone-adapter voor gratis cadeau】 Deze verrekijker kan met een statiefhouder worden gebruikt. Het wordt ook geleverd met een smartphone-adapter die compatibel is met bijna alle merksmartphones op de markt. Je kunt de schoonheid vastleggen en met je vrienden delen. Kylietech biedt ook een 100% restitutie en retourgarantie.