Verrekijker – Compact – Licht – Verrekijker Vogelsspotten – Geschikt voor Vogelaars 12×25

86,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

[Professionele HD optische accessoires] OUILA verrekijker maakt gebruik van hoogwaardige BAK4-prisma’s en geavanceerde high-definition multilayer-FMC-coatingtechnologie met hogere lichtdoorlatendheid, transparantere, helderdere en heldere beelden. OUILA verrekijkers kunnen duizeligheid effectief voorkomen en bieden een betere kijkervaring. De verrekijker heeft ook een nachtzichtfunctie bij weinig licht. donkere nachten worden gebruikt die niet helemaal donker zijn en wat licht hebben.
[12 x 25 groothoek-kijkveld] De verrekijker is klein en krachtig, met een 12-voudige vergroting, een lensdiameter van 25 mm en een gezichtsveld van 112 m/1000 m. Ze hebben een breder gezichtsveld en kunnen zorgvuldig observeren. De professionele vergroting van de verrekijker is tot 12-voudig, helder en stabiel, zonder te Met onze Verrekijker voor kinderen en volwassenen zie je ook op 1000 m afstand nog duidelijk. Gebruik de OUILA mini-verrekijker om van het kijken te genieten.
Flexibele instelling, nauwkeurige scherpstelling: onze verrekijker kan worden gevouwen om de afstand tussen je ogen naar wens in te stellen, geschikt voor volwassenen of kinderen. Gebruik bij het focusknop eerst de middelste focusknop om het zicht van het linkeroog duidelijk te maken, en draai vervolgens de focusknop voor het rechteroog, zodat de twee gezichtsvelden geleidelijk tot een cirkel versmelten. en duidelijk .Ook personen met bijziendheid kunnen probleemloos een verrekijker gebruiken.
[Licht en draagbaar, stijlvol uiterlijk] De verrekijker weegt slechts 224 g en is slechts 9,5 cm lang en kan met één hand worden gebruikt. De verrekijkerset bevat een draagband, een klein zakje en een reinigingsdoek. De verrekijker voor kinderen en volwassenen bestaat uit hoogwaardig rubber, dat trillingen kan absorberen en de verrekijker perfect beschermt. Bovendien ziet het antislip design op het oppervlak van de Binoculair er niet alleen elegant en royaal, maar ook effectief antislip.