Verrekijker – Compact – Licht – Verrekijker Vogelsspotten – Geschikt voor Vogelaars 12×50

137,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

【Professionele 12X50 HD-verrekijker professional Professionele HD-verrekijker met breedbeeld, professionele 50 mm groothoeklens met 12x vergroting, het grote oculair stelt u in staat om in één oogopslag te zien terwijl u geniet van het grootste plezier dicht bij de wereld te zijn. U kunt een verrekijker gebruiken bij weinig licht, maar niet in volledig donkere omgevingen.
【HD Vision】 De kijker heeft grote, hoogwaardige BAK-4 prisma’s. Meerlagige groene breedband volledige film Dankzij de asferische lens met meerlagige film. Het is een sleutelelement voor helder zicht en heldere beelden. Zorgt voor een goede lichttransmissie en helderheid voor een duidelijker zicht. Zelfs ’s nachts heb je altijd een goede ervaring die is ontworpen voor buitenactiviteiten.
【Easy Focus】 De verrekijker is compatibel met alle merken smartphones en voorzien van hoogwaardige, verstelbare telefoonhouders. Zwakke kinderverrekijker voor nachtzicht met verstelbare breedte voor volwassenen en kinderen. Door het middelste scherpstelwiel en het parallaxcompensatiewiel aan te passen, kunt u gemakkelijk scherpstellen op het onderwerp dat u observeert. Geschikt voor buitenobservatie, sportevenementen, concerten.
【Draagbaar en praktisch】 Professionele verrekijker kan worden gedragen. Je kunt hem om je nek hangen als je het druk hebt. Het verzegelde ontwerp is waterdicht en anticondens. De rubberen handgreep is antislip en zeer duurzaam, is bestand tegen licht water, maar kan niet lang in water worden ondergedompeld.