Verrekijker – Compact – Licht – Verrekijker Vogelsspotten – Geschikt voor Vogelaars 7×50

247,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Verrekijker met nachtzichtafstandsmeter en kompas: door de liniaal op te geven, kunt u direct de afstand van het object op het linker oculair berekenen. Met het verlichte kompas kan de oriëntatie worden berekend (in een donkere omgeving worden de liniaal en het kompas verlicht door de lichtknop)
Waterdichte verrekijker: Waterdicht IPX7 (op 1 m diepte ca. 30 min) en drijvend. Goede nautische verrekijker voor zeilers. Verrekijker Nachtzicht, in een donkere omgeving worden de liniaal en het kompas verlicht door de lichtknop, ze kunnen ook de maximale helderheid van het beeld leveren. (Kan niet worden gebruikt als nachtzichtapparaat)
BAK4 Porro-prisma’s hebben een helder, scherp beeld. Groene FMC antireflectiecoating vermindert het gereflecteerde licht in de objectieflens en verbetert de lichttransmissie, beeldhelderheid en scherpte. Een lens van 50 mm en een oculair van 22 mm met een zichtcombinatie van groothoek en HD zijn comfortabeler om objecten te zien zonder vermoeidheid van de ogen en duizeligheid.
Het scherpstelsysteem met de verrekijker: ± 5 dioptrieën met een linker en rechter dioptrie-ring om de afstand aan te passen voor een betere observatie zonder bril en voor een fijne scherpstelling. Uitgang pupil diameter: 6,8 mm Uitgang pupil afstand: 22 mm. De oculairdop is snel op te vouwen zodat je hem ook met bril kunt gebruiken