Verrekijker MET Lensbeschermdoppen ● Poetsdoek ● Draagtas ● Handleiding

286,98

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Een speciale groot? verrekijker in porro ontwerp voor astronomische en langeafstandsobservaties. Door de gr? ?? aardingsgebied is het voor? geschikt voor het observeren van terrestrische objecten.
De 20 keer vergr? ?? en een lensdiameter van 80 mm verminderen het strooilicht en zorgen in combinatie met de BaK-4 optiek voor een bijna perfecte optische illustratie. Een directe statiefaansluiting is geïntegreerd.
Bovendien biedt de speciale Astro verrekijker een dioptrie balans, brildeur? gerokculair, een volledige meerlaagse vergging en een gezichtsveld van 60 meter op een afstand van 1000 meter.
Afmetingen: 330x235x108 mm / Gewicht: 2,1 kg.Afstand tussen de ogen minimaal 57 mm, maximaal 72 mm
Omvang levering: verrekijker; tas
Productbeschrijving
bresser special-astro 20×80 porro verrekijker
Dankzij de volledig meerlaagse Bak4-optiek en de grote lensdiameter bereikt deze heldere verrekijker randscherpe en briljante beelden. Vanwege de hoge 20-voudige vergroting is het zowel geschikt voor de astronomie als voor het observeren van ver afstand terrestrische objecten.
Maximale vermindering van het strooilicht zorgt voor een optimale optische afbeelding en een perfect zicht. Dioptriecompensatie en opvouwbare rubberen oogschelpen bieden ook brildragers de mogelijkheid om het gezichtsveld van deze look optimaal te benutten.
Via de in de verlengde middenas geïntegreerde directe statiefaansluiting kan het model ASTRO direct op een statief worden gemonteerd.
Technische gegevens:
Vergroting: 20x
Opening: 80mm
Bouwstijl: Porro
Gezichtsveld: 56m/1000m
Look: FMC (meerlaags veredeld)
Afmetingen verrekijker: 330x115x235mm
Gewicht verrekijker: 2130 gram
Behuizingsmateriaal: Aluminium
Inhoud levering:
JU7B00BLQ41EI65R
Bresser Special Astro verrekijker, transporttas
De Bresser 20×80 Astro Porro Prisma kijker is uitermate geschikt voor astronomische waarnemingen. De 20x vergroting en de grote lensopening van 80 mm met multi gecoate BaK-4 lenzen staan garant voor een helder, contrastrijk en gedetailleerd beeld. Het percentage licht dat in het oog valt is aanzienlijk hoger dan bij kleinere verrekijkers. Met deze kijker kunt u dus zelfs in het heldere nachtlicht kijken. De verrekijker is robuust en sterk, zodat de verrekijker ook schokken en trillingen kan verdragen. Ultra moderne optische technologie, geïnspireerd door een onovertroffen scherpte met een briljant visueel beeldresultaat. Volledig dioptrische instelbare oculairen stellen u in staat om de verrekijker aan uw persoonlijk gezichtsvermogen aan te passen. De verlengde middenas is voorzien van een statiefaansluiting.
Leveringsomvang
● Verrekijker Bresser Spezial-Astro 20×80
● Lensbeschermdoppen
● Poetsdoek
● Draagtas
● Handleiding