Verrekijker nightview binocular

21,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Verrekijker met nachtzicht – nightview binocular – telescoop – outdoor – een handige verrekijker ook voor in het donker –
Met een verrekijker kun je dingen, die je in de verte ziet, vergroten. Een vogel op een tak in een boom aan de overkant van de straat, haal je met een verrekijker stukken dichterbij. Alsof de vogel op het hek van je eigen veranda zit.
Deze verrekijker met nachtzicht, kun je ook in de schemering en in het donker gebruiken. Handig bij nachtelijke safari’s of boswandelingen voor het ochtendgloren. Herten die zich verstoppen in de schaduw van de schemering kun je met deze binocular van dichtbij bekijken. De vergroting van de telescoop is 30×60. De verrekijker heeft een groot objectief voor maximale lichttransmissie. Het bereik van de binocular ligt tussen de 126 en 1000 meter. Een telescoop, die zeer geschikt is om mee te nemen bij outdoor activiteiten. Handig als je gaat vissen, vogels kijken, tijdens het kamperen, wandelen of bij sport evenementen als paarden races of voetbalwedstrijden. Je kunt het zo gek niet bedenken. Deze verrekijker met nightview komt altijd goed van pas.