Verrekijker voor volwassene inclusief draagtas – Compact – 10×25 – Verrekijkers – Zwart

34,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Van vogels spotten tot het observeren van grotere dieren, met de Vivid Green Verrekijker kan het allemaal! Met de vergroting van 10x en de diameter van 25mm krijg je ieder object haarscherp in het vizier. Deze compacte lichtgewicht verrekijker neem je eenvoudig overal mee naar toe. Creëer onvergetelijke herinneringen!
BAK4 meerlagige lenzen Door de lenzen kan er meer licht worden opgenomen waardoor het zicht helder kan worden weergegeven. Door de BAK4-prisma en de 25 mm grote objectlens is het mogelijk dat zelfs bij weinig licht een beeld kan worden gegeven. Dit betekent dat nachtzicht mogelijk is als er een zekere mate van licht aanwezig is. Bij een volledig donkere nacht is de verrekijker helaas niet te gebruiken.
Compact en lichtgewicht Deze krachtige verrekijker kan je overal mee naartoe nemen door het compacte en lichtgewicht design. De verrekijker is klein waardoor je deze zelfs in je broekzak zou kunnen meenemen. Ideaal voor volwassenen en kinderen om tijdens een reis op pad te gaan.
Vivid Green verrekijker BaK4-prisma voor haarscherp beeld
Compact en lichtgewicht
Vergrotingsfactor 10x en lensdiameter van 25mm
Antislip behuizing
Schokbestendig
Antislip behuizing De verrekijker is gemaakt van hoogwaardig ABS-plastic met een antislip rubber bescherming. Hierdoor maakt het de verrekijker schokbestendig en kan het gebruikt worden in ruige omgevingen en tijdens slechte weeromstandigheden.
Specificaties Inhoud: 1x Verrekijker – 1x Draagtas – 1x Schoonmaakdoek – 1x Nekdrager – 1x Digitale handleiding
Vergroting: 10x
Lens diameter: 25mm
Focus systeem: Middenstuk en rechteroog
Focus dichtbij: 3m
Prisma type: BAK4
Lens coating: Volledige multi-coating
Spat waterproof: Ja
Kijkafstand: 100/1000m
Kijkhoek: 6.9 graden
Bestel de Vivid Green Verrekijker nu en duik direct de natuur in om jouw favoriete dier te spotten en vast te leggen!
Het Vivid Green® Keurmerk Vivid Green® draagt bij aan een schonere planeet door een nieuwe standaard aan recyclebaar verpakkingsmateriaal, en digitale handleidingen te introduceren.
Je herkent onze producten door hun 100% afbreekbare luchtvrije bruine verpakkingsdozen, materiaal besparende digitale handleidingen & een enkele iconische Vivid Green® sealsticker. Een nieuwe milieuvriendelijke standaard binnen e-commerce.